Сираков беше длъжен да опита, и го прави, ако стане- добре. Но наистина трябва да имаш топки за да опиташ подобно нещо, още повече като знаеш какво ще ти се излее на главата, пък и гостуването в Пловдив е съвсем скоро.
Може и да се получат нещата, щом ръководството на Ботев се събира, а Стоилов, отказва коментар. Ако нямаше вариант, нали се сещате ръковдството веднага излиза със съобщение, че няма намерение въобще да води преговори, а Стоилов- категорично казва няма шанс и всичко приключва.
Сираков: Вариант номер 1 за Левски е Стоилов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Сираков: Вариант номер 1 за Левски е Стоилов
Стоилов е треньор на Ботев Пловдив и с него има важни мачове през седмицата в Лига Европа с Жрински и с Левски в България. Така че мисля , че най-малкото не е коректно от страна на ръководителите на Левски точно в този момент да развалят атмосферата ни в отбора! 
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
4akala написа:Аз лично не вярвам Мъри да се върне,ако искаше да го направи имаше такава възможност,но той отказа.Не мога да разбера обаче тука за какво се пенят феновете на Ботев и разни други фенове ,че Ботев след като били с 5:0 станали страшилище и едвали не вече ги направиха шампиони на България.Представям си,ако вместо Ботев бяха играли Левски или ЦСКА и се мъчат до 55 минута с човек повече срещу казакстанци,а после бият,какви щяха да са коментарите след мача. Ботев бяха в безизходица и точно в момента,когато Астана взеха да се окопитват останаха с човек по-малко,не ми се мисли на Мъри какво щеше да му е след резилите срещу Беверен,Тампере с Левски и с Литекс срещу Бате Борисов,сега срещу Астана,но съдба.
така си беше а и господин съдията видя някакви засади в правилното време и им рязна крилцата на Астана
tony1977 написа:Стоилов е треньор на Ботев Пловдив и с него има важни мачове през седмицата в Лига Европа с Жрински и с Левски в България. Така че мисля , че най-малкото не е коректно от страна на ръководителите на Левски точно в този момент да развалят атмосферата ни в отбора!
това са си проблеми на Ботев, за които Сираков не отговаря по никакъв начин, както е писал колегата, достатъчно беше, Мъри да каже аз оставам в Ботев и точка а ръководтвотоа да каже , не преговаряме точка и никаква атмосфера нямаше да се развали никъде
Искам да попитам къде беше днес тая смазана гугутка.Вместо да организира да отидат 2000 човека там той се скри като мишка.Ето това се нарича подлога.За пореден път казвам от гоненето на Тепсиев видимо по-интелигентен от птицата нещата тръгнаха малко,по-малко назад.После да не се чуди защо в сектор Б ще има 600 човека.Защото трябваше както в хубавите моменти така и в лошите да събере хората и да покаже на ръководството,че не е доволен с начина на ръководене на клуба.Но вместо това той какво написа подкрепяйте отбора до край.Ми господин Гугутков той е в края вече.Къде по надолу?Какво се случи днес обаче.Отидоха 150 човека да си изкажат мнението.Е с това си действие отново хората по-горните етажи ще си ни слагат......знаете къде и ще си правят парички за нечия сметка,а обещанията ще си продължават ли продължават.
От днес ще запомня тези лица,които бяха на летището и тези,които отидоха на Герена.Това са истинските Левскари,защото те са там ,защото ги боли.Те са Левски.Запомних ги аз,запомнете ги и ВИЕ!
От днес ще запомня тези лица,които бяха на летището и тези,които отидоха на Герена.Това са истинските Левскари,защото те са там ,защото ги боли.Те са Левски.Запомних ги аз,запомнете ги и ВИЕ!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
- makedonski
- Контакти:
Поредния грешен ход. С Мъри отпаднахме от Беверен и Тампере, ако сте забравили. Освен това завършихме цели 16 точки след Цска. В Литекс той се посрами с 0:4 срещу БАТЕ. В национала - отново позор - 1:4 с Кипър. Някакви анонимни македонци пък го отстраниха когато беше начело на Анортозис. Отново нищо не сме научили от грешките си. Трябва ни истински доказан треньор. Нека заявим това на ръководството. Искаме треньор с биография и без резили. Със Станимир Стоилов може и от Андора да отпаднем.
Долу ръцете от Мъри ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
milen.hristov написа:Сираков беше длъжен да опита, и го прави, ако стане- добре. Но наистина трябва да имаш топки за да опиташ подобно нещо, още повече като знаеш какво ще ти се излее на главата, пък и гостуването в Пловдив е съвсем скоро.
Може и да се получат нещата, щом ръководството на Ботев се събира, а Стоилов, отказва коментар. Ако нямаше вариант, нали се сещате ръковдството веднага излиза със съобщение, че няма намерение въобще да води преговори, а Стоилов- категорично казва няма шанс и всичко приключва.
Трябва да имаш наглост и безочие да опиташ подобно нещо. Наско Сираков ги притежава.
ААААААААААААААААААААА! Тия дето го искаха По-сераков , е го на!Цял целеничък."Страхотен" , както винаги! Естествено , че Стоилов у е първи вариант .Той му е и единствен...Това е ход -застраховка за бъдещ провал.Естествено и очаквано е Стоилов да не се върне.Аз съм против връщането му. Сега ще бъде назначен Александър Янкович и ако нещата не се получат , тогава ще се припомни , че първия и правилния варианте бил Мъри и защото това не е станало - не са се получили и добрите резултати.Това е и добър момент за нови трасфери сега , защото отбора ИМА НУЖДА ОТ НОВИ! А това в тази криза си е добре дошло - още няколко хиляди евра от комисионни.
Бях против Сираков да се връща .Против съм и Стоилов да се връща.
Предпочитам Андрей Желязков с Вячеслав Грозни.Не че някого го интересува моето мнение.
Бях против Сираков да се връща .Против съм и Стоилов да се връща.
Предпочитам Андрей Желязков с Вячеслав Грозни.Не че някого го интересува моето мнение.
- modor
- Контакти:
sslevski написа:Искам да попитам къде беше днес тая смазана гугутка.Вместо да организира да отидат 2000 човека там той се скри като мишка.Ето това се нарича подлога.За пореден път казвам от гоненето на Тепсиев видимо по-интелигентен от птицата нещата тръгнаха малко,по-малко назад.После да не се чуди защо в сектор Б ще има 600 човека.Защото трябваше както в хубавите моменти така и в лошите да събере хората и да покаже на ръководството,че не е доволен с начина на ръководене на клуба.Но вместо това той какво написа подкрепяйте отбора до край.Ми господин Гугутков той е в края вече.Къде по надолу?Какво се случи днес обаче.Отидоха 150 човека да си изкажат мнението.Е с това си действие отново хората по-горните етажи ще си ни слагат......знаете къде и ще си правят парички за нечия сметка,а обещанията ще си продължават ли продължават.
Батков ги прати на моренце
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Върни се в “Кошче за отпадъци”