blueflash написа:Да направим форумен референдум, дали да се закрие подфорума на фалиралото ЦСКА и да се преименува подфорума на Литек на ЦСКА-София!
Съгласен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blueflash написа:Да направим форумен референдум, дали да се закрие подфорума на фалиралото ЦСКА и да се преименува подфорума на Литек на ЦСКА-София!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
blueflash написа:Да направим форумен референдум, дали да се закрие подфорума на фалиралото ЦСКА и да се преименува подфорума на Литекс на ЦСКА-София!
blueflash написа:Да направим форумен референдум, дали да се закрие подфорума на фалиралото ЦСКА и да се преименува подфорума на Литекс на ЦСКА-София!
Kotooshu написа:Литекс-Ловеч(София) - Черно Море ... твърда 1-ца !!!
Приятелят на 2.2.16.16 вече няма право на грешен ход ...
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
ELFen написа:blueflash написа:Да направим форумен референдум, дали да се закрие подфорума на фалиралото ЦСКА и да се преименува подфорума на Литекс на ЦСКА-София!
+1
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост