Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Защо футболните фенове не харесват Лудогорец?

Мнениеот ivan56 » 24 авг 2016 15:37

boabbb написа:Щото негрите на Гела няма да ни помогнат да не ни унижат за пореден път в квалификациите за Световното :| А пък ако ги натурализират, има опасност да засенчиме домакините на гостуването във Франция :lol: :lol: Отделно лицето на българския футбол пред Европа изглежда така

[rimg]http://img1.ludogorec.net/assets/original/photo_2094.jpg[/rimg]

България не е циганска държава, поне засега :!:

Само няма да се плашиш, Преслав ще шие в квалификациите :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

LOKOMAN
Контакти:

Мнениеот LOKOMAN » 24 авг 2016 15:37

boabbb написа:Щото негрите на Гела няма да ни помогнат да не ни унижат за пореден път в квалификациите за Световното :| А пък ако ги натурализират, има опасност да засенчиме домакините на гостуването във Франция :lol: :lol: Отделно лицето на българския футбол пред Европа изглежда така

И понеже сегашното поколение български футболисти не става за чеп за зеле, за да не изглежда така един отбор най добре е изобщо да не участва в ЕКТ ли.

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 15:38

LOKOMAN написа:
ivan56 написа:
LOKOMAN написа:И какъв му е проблема на този журналист. Да не би феновете на Левски да се радваха на успехите на ЦСКА или обратното.
Силен футбол в България ще има не когато има слаб Лудогорец, а когато има достатъчно силни други отбори освен тях. Това че сини, червени, бели, жълти и др. не случват на ръководство едва ли е проблем на хората от Разград. Явно рязането на вени ще добие национален мащаб в някои среди след снощния мач.

Проблема на тоя "журналист", е че е фен на Левски.Това му е проблема.
Като видиш само ЦСКА-София, и как с хъс Левски бил Лудогорец.
Така и не виждам с кво Домуса толкова им пречи. :roll:

В темата за мача имаше линк към форума на ЦСКА, там пък какви клетви са били снощи не е истина. Това чувство на някакво превъзходство насаждано с годините явно е увредило доста хора и изобщо не живеят в реалността. То и България е била Велика държава ама сега сме територия, та какво остава за бившите държавни отбори.

В говеждия форум беше същото. "...мен не ме интересуват, ама никак" и следват такива клетви, циганка да им завиди...
Аз съм от Микре Юнайтед

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 15:38

LOKOMAN написа:

И понеже сегашното поколение български футболисти не става за чеп за зеле, за да не изглежда така един отбор най добре е изобщо да не участва в ЕКТ ли.

Ами те не участват :lol:
Аз съм от Микре Юнайтед

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 24 авг 2016 15:41

Заглавието не е вярно - не ги харесват само феновете на 2 БИВШИ столични гранда ( единият от тях вече е БИВШ не само като гранд , а и въобще като отбор ) . Защо те не ги харесват е ясно на всички - от завист и злоба . Ние в Стара Загора винаги сме ги харесвали и сме се радвали на успехите им в Европа ( макар че бяхме единственият български отбор с положителен баланс в Европа преди тазгодишните победи на Лудогорец ) . Мисля че казаното за Стара Загора важи и за цяла България .

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 24 авг 2016 15:43

Проблема е, че как така някой смее да си позволява да не е в ла.йната като всички останали.. :lol:

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 24 авг 2016 15:43

bsz1916 написа:Заглавието не е вярно - не ги харесват само феновете на 2 БИВШИ столични гранда ( единият от тях вече е БИВШ не само като гранд , а и въобще като отбор ) . Защо те не ги харесват е ясно на всички - от завист и злоба . Ние в Стара Загора винаги сме ги харесвали и сме се радвали на успехите им в Европа ( макар че бяхме единственият български отбор с положителен баланс в Европа преди тазгодишните победи на Лудогорец ) . Мисля че казаното за Стара Загора важи и за цяла България .

Едва ли всички ни харесват, но за тези което не ни харесват си прав! Това е нормалното поведение, аз исках всички наши участници да продължат да играят в ЕКТ!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 24 авг 2016 15:45

Доста пристрастна и комплексарска статия , писана от фен на някои от двата "гранда". Явно ги е яд , че извънстоличен отбор доказа за пореден път , че футболът не е само в София и не е вече само Левски и ЦСКА. Ама защо играели само с трима българи? Ами като нашите чеп за зеле не стават още в юношеска възраст не спазват режими ,ходят по чалготеки и се напиват , така ще е. Да не би Челси , Реал , Интер, Милан ,Рома, Арсенал,Манчестър Юнайтед и т.н. да играят предимно местни футболисти? :lol:
Последна промяна от Mathias_Coureur на 24 авг 2016 15:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 авг 2016 15:48

Феновете на Лудогорец колко искат може да се радват на успехите им.За мен класирането на групите не може да се нарече успех.Отдавна съм се разделил с идеята , че някой БГ клуб може да има шанс за клубна титла в Европа.Виж на ниво национални отбори може да се случат много неща и това го доказаха Исландия.Точно заради това футболните фенове не харесват Лудогорец.Той не развива футболисти , а ползва такива готови за да трупа някакъв коеф.
И колко да трупа коеф. той никога няма да бъде класиран директно в групите на ШЛ.Този коеф. по никакъв начин не помага на националният отбор. Много бих се радвал НС Васил Левски да гледам Левандовски с Полша отколкото с Байерн.Предпочитан националният отбор да се класира за ЕП и СП вместо кой и да било клубен в ШЛ и ЛЕ.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 24 авг 2016 15:48

А значи е задължително да всички да харесват Луноходец, националната кауза на Домуса и Бтв. Айде нема нужда. Не може всички да ви харесват. Домуса е важно да се гуши с парички и да си трайка, а дали футбола в БГ върви нагоре на кой му пука. 8-) :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Върни се в “Кошче за отпадъци”