Сформиране на А група без Левски и Цска - идеен план

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Re: Сформиране на А група без Левски и Цска - идеен план

Мнениеот Emmanuel » 25 май 2016 16:14

Божееее, колко мъка има по тоя свят, Боже!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 25 май 2016 16:32

Авторе на темата здравей.Спомена някакви букви-ЦСКА и твърдиш, че това е някакъв си отбор. На мен не ми е ясно, за това моля те, дай повече инфо какво означава това?
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 25 май 2016 16:46

По-интересно ми е на мен, ако се осъществи планът на ГГ, кой ще играе в мача за Суперкупата на България.Тъй като ако сегашния ЦСКА бъде ликвидиран и се създаде нов хибрид, то по правилник за суперкупата срещу Лудогорец трябва да играе Монтана.Предполагам обаче че БФС ще отправи запитване до УЕФА по този казус...и УЕФА ще даде отговор на въпроса-"е ли Етро Поле истинския ЦСКА,или не е"....и ако в мача за Суперкупата се появи Монтана...отговорът е ясен :lol: ...а пък А група без Левски е като таратор без краставици.Левски е най-големия дразнител за всички, без нас не може! :mrgreen:

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 25 май 2016 16:49

Крайно време е да се излекува футбола в България,като се изрежат софийските фалирали тумори
Черно море-първият шампион по футбол в България

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 25 май 2016 16:55

Ясно е, че без "Левски" може, но без ЦСКА - НЕ! Само вчера ЦСКА събра повече публика, отколкото "Левски" има кажи-речи за цял сезон в "А" група". Такова нещо - 35 хиляди за мач срещу меко казано скромен тим като "Монтана", не е по силите на нито един друг отбор в България. За хореография и пиротехника няма какво да се говори - феновете на ЦСКА поставят нови стандарти в това отношение и всички останали следва да си водят прилежни записки и да се учат от тях. Както много точно го каза след мача Галчев или Цветанов, не помня, - "А" група без ЦСКА е нищо. Ясно е, че на подуенци не им се ще да са в една група в ЦСКА защото ще има отново здрав секс и те отново ще са в женската роля. Явно разчитат, че като ги няма ЦСКА ще могат да ги догонят по титли, което разбира се е смешно и никога няма да се случи. Те са толкова несъстоятелни, че трябва да направят групата от 5 отбора и пак ще си останат втори. Просто такава им е кармата.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 май 2016 16:58

Emmanuel написа:Божееее, колко мъка има по тоя свят, Боже!

+1 :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 май 2016 17:04

vayk написа:...Ясно е, че на подуенци не им се ще да са в една група в ЦСКА защото ще има отново здрав секс и те отново ще са в женската роля. Явно разчитат, че като ги няма ЦСКА ще могат да ги догонят по титли, което разбира се е смешно и никога няма да се случи. Те са толкова несъстоятелни, че трябва да направят групата от 5 отбора и пак ще си останат втори. Просто такава им е кармата.

Я пак, сополанко!?... :roll: 8-)
Мачове „Левски” – ЦСКА за първенство на „А” група: 137
Победи за „Левски” – 52
Равни срещи – 36
Победи за ЦСКА – 49
Голова разлика – 190:190 (0)
Другите глупости, които си написал - няма да коментирам. Сега разучавай текста на "Още от дете съм от Етрополе...", защото този ЦСКА, за който пишеш, вчера изигра последния си официален мач... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 май 2016 17:07, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 25 май 2016 17:05

До автора на темата.ЦСКА е абвеатура,тоест пише се с главни букви.Една майсторска група се сформира на базата на успехи и наказания,тоест спрямо правилата на футбола приети от родната фамилна организация,компрометираните европейска и световна такива.Няма как ЦСКА да играе при майсторите,само заради това че е била фактор и коректор до сега.Как отбор с дългове за милиони ще влезе от 3 в 1 дивизия.А че Левски са на командно дишане и друсане на коленце от държавата е национална тайна.Има си закони разпоредби и те би трябвало да важат за всички.Гледам че и любимият ми Ботев не се притесняват за осветлението което е задължително от новият сезон.Закона е порта сред нива.Ако питате мен-нулева година.Шопско,Тракийско.Мизийско,Македонско ,Добружанско първенство и след като отборите покрият нормативите тези които са лидери да направят някаква първа лига след баражи,разменено гостуване или нещо подобно.Юни месец чука на вратата.Някой знае ли в тази държава,отговорен човек или безотговорен член на форума как ще протече следващото първенство което ще започне след малко повече от месец.Преди няколко години се смяхме на баражи,но ни дойде малко.Сега кашата е пълна.Италианската мафия трева да пасе пред българката манафия.И да се върна до автора на темата.В Пловдив имаме 4 отбора,в областа малко повече от що годе по-големи градове.Идеен план.Пловдивско първенство пак с два основни лидера.Да не сме в Англия.Да се надявам да си разбрал сарказма.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 май 2016 17:06

Ако трябва да сме честни, А група ще е там където са Левски и панчаревци. Без значение дали останалите отбори се казват берое или беласица
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 май 2016 17:12

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:До автора на темата.ЦСКА е абвеатура,тоест пише се с главни букви...

Искаш да кажеш "абревиатура". ;) Нищо, разбрахме те.
"Абревиатурата (на латински: ab — „на“, brevis — „кратко“) или съкращението е дума, която се образува от началните букви или срички на сложни наименования и представлява по-кратка (съкратена) форма за записване и/или четене на сложно (и/или дълго за изписване) наименование."
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 1%80%D0%B0
Кое е това сложно наименование, което стои зад 4-те букви? :roll: 8-) Само не ми казвай (много те моля), че ПФК от Борисовата градина (както и този от Етрополе, и останалите новоизлюпени четирибуквия) имат нещо общо с Българската армия!... :lol:
П.П. Нали не искаш да кажеш, че Банка ДСК означава Банка "Държавна спестовна каса"!?... :roll: 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 май 2016 17:16, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Кошче за отпадъци”