zenitsanktpeterburg написа:Заложих 50 000 рубли за това , че Русия ще спечели Европейското във Франция в marathonbet.ru при коефициент 51 към 1!...
И аз заложих толкова, само че преводни рубли. Имам скътани по сметка от времето на СИВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
zenitsanktpeterburg написа:Заложих 50 000 рубли за това , че Русия ще спечели Европейското във Франция в marathonbet.ru при коефициент 51 към 1!...
Хаха добра шега.Captain Stottlemeyer написа:zenitsanktpeterburg написа:Заложих 50 000 рубли за това , че Русия ще спечели Европейското във Франция в marathonbet.ru при коефициент 51 към 1!...
И аз заложих толкова, само че преводни рубли. Имам скътани по сметка от времето на СИВ...
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Captain Stottlemeyer написа:zenitsanktpeterburg написа:Заложих 50 000 рубли за това , че Русия ще спечели Европейското във Франция в marathonbet.ru при коефициент 51 към 1!...
zenitsanktpeterburg написа:Заложих 50 000 рубли за това , че Русия ще спечели Европейското във Франция в marathonbet.ru при коефициент 51 към 1! При печалба ще спечеля 2 550 000 рубли , което ще е отлична печалба!
demy27 написа:Това всъщност колко пари са? Не бяха ли една кофа рубли едно евро? Ще се изненадам ако си заложил и 1 000 евро.
zenitsanktpeterburg написа:Заложих 50 000 рубли за това , че Русия ще спечели Европейското във Франция в marathonbet.ru при коефициент 51 към 1! При печалба ще спечеля 2 550 000 рубли , което ще е отлична печалба! Напълно съм убеден , че командата на Леонид Слуцки ще спечели европейското, просто защото има класни играчи като Алан Дзагоев, Игор Акинфеев , Юри Жирков, Игор Смолников, Василий Березуцки, Олег Шатов, Алан Дзагоев, Александър Кокорин и звездата на отбора Артьом Дзюба, който ще стане голмайстор на Европейското!
Залагайте смело за Русия!
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта