Гришата не каза нищо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mirodes
Контакти:

Re: Гришата не каза нищо

Мнениеот mirodes » 04 окт 2015 12:14

forever bluet написа:
trokadero_ написа:Аз го разбирам така - той иска друг да управлява отбора и той да дава само парите , с които клубът ще върви напред. Както каза днес- да се изберат 8-10 човека за управление . Какво да направи толкова друго Ганчев ? - от него са парите , но се иска организация и едно добро решение как да се постъпи занапред .

Всъщност той каза в прав текст,че иска да не дава пари а да премести Литекс в София. Обаче единия му вариант май отива на кино защото феновете не искат Литекс=ЦСКА. С две думи Гришата не иска да е собственик и абдикира от отговорност. Не иска да дава пари,не каза нищо съществено. Мрачно бъдеще за ЦСКА. Все пак успех в оцеляването!

И кои точно фенове не искат преименуване на Литекс в ЦСКА?100 наркомана не са цялата публика на ЦСКА.Аз съм цесекар от 35 години и повечето ми познати цесекари нямат нищо против такова сливане.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 04 окт 2015 12:15

Гришко е унищожителя на българския футбол. Същият с принудителното налагане на свои футболисти в националния отбор и с грубата намеса в работата на БФС , унищожи националния отбор и разруши бъдещето на много качествени български футболисти от поколението 1998 - 2008 година. Това е времето когато националния отбор с футболистите на Латекс направиха най срамните си мачове ....... Беше унищожено клубното ни първество с уговорянето на всички мачове, без тези с другия претендент за титлата .... Всичко това е дело Гришко, който продължава да се опитва да руши ...... Човек, който не признава законите и традициите, а се води от собствените си микренски мераци и машинации
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

domkcuf

Мнениеот domkcuf » 04 окт 2015 12:23

mirodes написа:
forever bluet написа:
trokadero_ написа:Аз го разбирам така - той иска друг да управлява отбора и той да дава само парите , с които клубът ще върви напред. Както каза днес- да се изберат 8-10 човека за управление . Какво да направи толкова друго Ганчев ? - от него са парите , но се иска организация и едно добро решение как да се постъпи занапред .

Всъщност той каза в прав текст,че иска да не дава пари а да премести Литекс в София. Обаче единия му вариант май отива на кино защото феновете не искат Литекс=ЦСКА. С две думи Гришата не иска да е собственик и абдикира от отговорност. Не иска да дава пари,не каза нищо съществено. Мрачно бъдеще за ЦСКА. Все пак успех в оцеляването!

И кои точно фенове не искат преименуване на Литекс в ЦСКА?100 наркомана не са цялата публика на ЦСКА.Аз съм цесекар от 35 години и повечето ми познати цесекари нямат нищо против такова сливане.

Ако на вас ви харесва да бъде убит отбора ви и селския Литекс да стане ЦСКА аз съм съгласен. Хахаха

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 окт 2015 12:28

Напротив, каза най-важното. А то е, че краят на ЦСКА е близо и ще има нов ЦСКА. Поне аз така го разбрах. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 окт 2015 12:31

Как така Гриша Ганчев да не е казал нищо? Каза:
1. ЦСКА са във фалит от три години -т.е. номерът със сегашното фалиране не знам как ще мине, за да не се отнемат точки. Но това не се дискутира.
2. Моделът на прехода работи безупречно в ЦСКА - сега те са на полица, иначе и при другите разлика няма, освен в мащабите и в заслепението - "Ясно е, че не трябва да търсим причината и да се връщаме в миналото, защото то е необратимо".
3. Гришата добре е усвоил гръцките номера - това е характерно за българската култура от създаването на държавата ни. Референдум ще има и ще стане това, което привържениците не искат, но иначе референдумът ще припознае спасителя от Микре.
4. Гришата щял да дава парите, а друг щял да е собственикът - той да няма и друг син или пък друг роднина ще застане начело на Червените. Да не би да осиновява Стойчо Стоилов?
Този наш народ няма ли най-сетне да спре да посреща с овации тези, които са му наточили ножа - било Съветска армия, било син велможа, било цар, бил пожарникар ?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2015 12:35

Под "аз собственост" не искам, човека има предвид имотите на ЦСКА, а не клуба. А и няма как да ги иска, защото синдика ще се занимава с тях

Четете изказванията, както БФС чете законите :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2015 12:36

k_oleto написа:Под "аз собственост" не искам, човека има предвид имотите на ЦСКА, а не клуба. А и няма как да ги иска, защото синдика ще се занимава с тях

Че вие какви имоти имате бре :mrgreen: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

valero80
Контакти:

Мнениеот valero80 » 04 окт 2015 12:38

forever bluet написа:Шумно рекламираната среща на Гриша Ганчев с общоността на ЦСКА не доведе до нищо! Всъщност Гришата се измъкна от отговорност като каза,че референдум трябвало да реши,какво да става с ЦСКА. Каза и че 2 са пътищата според него. Или купуване на лиценз на отбор от А група/разбирай Литекс/ което си е чиста проба смърт за ЦСКА ,или продължаване на живуркането на стария клуб с всичките задължения. Каза че и не искал собствеността на ЦСКА,което означава и че няма как да оправи бакийте на отбора. С две думи,очевидно е че Г.Г. нито има намерение нито сили да възроди ЦСКА. Просто Референдум и липса на отговорност! Не знам какво мислят феновете на ЦСКА,но това си беше един фарс,прехвърляне на отговорност и никаква ясна перспектива! БГ смях!

А ти говедо що не си гледаш уефски и не коментираш Пеевски. Ганчев ви удари в тилът като си показа с лицето си че той е благодетелят. А вашия дебелашко защо не го направи да излезе и каже аз съм.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 04 окт 2015 12:42

Кашчей написа:
k_oleto написа:Под "аз собственост" не искам, човека има предвид имотите на ЦСКА, а не клуба. А и няма как да ги иска, защото синдика ще се занимава с тях

Има доста имоти, които са заложени в НАП, така че......ако синдика тръгне да ги продава, ще се съберат бая дългове - към държавата

А мненията по-горе, че Гришата бягал от отговорност и само щял да дава пари, са ми супер смешни :) Кой дава пари ей така бе хора

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 окт 2015 12:43

k_oleto написа:
Кашчей написа:

Има доста имоти, които са заложени в НАП, така че......ако синдика тръгне да ги продава, ще се съберат бая дългове - към държавата

А мненията по-горе, че Гришата бягал от отговорност и само щял да дава пари, са ми супер смешни :) Кой дава пари ей така бе хора

Кои са тези много имоти, че нещо не се сещам и защо НАП досега не е продал нищо от тях?! Само "марката" пуснаха, пък то никой не иска да я купи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Кошче за отпадъци”