volf написа:kiril.a.d написа:volf написа:ЕМИЛ написа:Торбичките с логото на Лудогорец са препълнени с разградски деликатеси .Поне до следващия кръг .
Оценил си го колега! - Браво!
Вече шеста година поред любители на футбола и професионалисти чувставт вкуса на Лудогорския "деликатес"!
Понякога обаче личната-фенска и клубна несъстоятелност оставят горчив вкус от този топ продукт!
Аха, колега, точно щях да те питам, ти от ЦСКА и си или от "Левски" и ето че май си от "Левски"

... - няма лошо - човек трябва да си държи на същината, щото безплатен "кренвирш", по принцип няма!!!
Та утре, като ти поискат да си патиш кренвиршите и ще си се върнеш при "Левски" - нали така?

Колега, "деликатесът" е без
оцветители и консерванти, но не е по БДС, а по скоро европейски стндарт (не е "Стара планина", а "Лудогорие")!
Ако Левски някога покрие трайно този футболен стандарт, защо да не почна да го харесвам?!

"Колега" съжалявам ама аз пилешко не ям!!!
Така че, деликатесът от завода "Лудогорско пиле" няма как нито да ми е вкусен, нито интересен!
Обаче, в Европа хапват пилешко и от как Молдова подписа предприсъединитено споразумение, ето на, че ви хапна с огромно удоволствие!
А на вас ви остава да се чудите, дали вече сте евроидиоти....Бе аз да ти кажа - ДА, такива сте! - и внимавай да не стигнете до река Иртиш, че ще станете евро-азиатски идиоти, като един друг селски отбор, от село Подуене

Ако не знаеш, къде е това село, да ти кажа - на една крачка от София е

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?