Имаше ли дузпа в полза на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Имаше ли дузпа в полза на Ботев?
дърпане за фланелката е нарушение и задължителен картон.за кво са 5 съдии като са насрани и петимата.но за резаците от делиормана и тия от столипиново естествено няма нарушение
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
костенурк написа:дърпане за фланелката е нарушение и задължителен картон.за кво са 5 съдии като са насрани и петимата.но за резаците от делиормана и тия от столипиново естествено няма нарушение
И десет съдии да сложат , щом са решили да бутат някое измислено отборче ще го правят !
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
Какво очаквате от платените медии на Киро Гела? По Диема Спорт на полувремето говориха за грешката на Голас при гола, но не споменаха, че ако не бе извършено нарушение в атака срещу него той щеше да си е на мястото при удара и можеше да го отрази.
срещу тия противни турци всеки път ни режат здраво.още по противно е ку*венското държание на измислената ни спортна журналистика.боклуци
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
наведени съдии винаги е имало,ама толкова наведени медии никога не е имало
джони написа:наведени съдии винаги е имало,ама толкова наведени медии никога не е имало
Медиите са наведени по отношение общоствено-политическите събития, а ти очакваш да са обективни по отношение на спорта.
За тяя ситуация незнам има ли или не дузпа. Ама няколко пъти гледам на запис вече ситуацията при първия гол на Лудогорец и за мен има абсолютен фаул срещу вратаря на Ботев. Даже играча на Лудогорец който се блъсна в ръцете му се учуди, че не му свириха фаул и признаха гола. Вратаря пръв стига до топката във вратарското поле и я боксира напред, в това време играч на Лудогорец му връхлита върху ръцете и го блъска. Вратаря загуби равновесие а в това време направиха добавката. Фаул 100%. Не знам защо не изявиха претенции за ситуацията.
galin56 написа:За тяя ситуация незнам има ли или не дузпа. Ама няколко пъти гледам на запис вече ситуацията при първия гол на Лудогорец и за мен има абсолютен фаул срещу вратаря на Ботев. Даже играча на Лудогорец който се блъсна в ръцете му се учуди, че не му свириха фаул и признаха гола. Вратаря пръв стига до топката във вратарското поле и я боксира напред, в това време играч на Лудогорец му връхлита върху ръцете и го блъска. Вратаря загуби равновесие а в това време направиха добавката. Фаул 100%. Не знам защо не изявиха претенции за ситуацията.
оп, Биби, липсваше бре, де се губиш да отразиш нещо безпристрастно!??!
висша математика:31 ≠ 4 

И съдията е човек .... Криза е.... Кренвирши , кренвирши - кой ти ги дава ? 

АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
реалния резултат си е 1-2 за Ботев но с помоща на Гела, съдията и перуката мача завърши 2-1 за марулите. Но пък после идва Мислами и резултата е ясен още преди мача да почне
.
а иначе наздраве от мен на всички канари събота е и да паднем и да бием пак ще се напием

а иначе наздраве от мен на всички канари събота е и да паднем и да бием пак ще се напием
Върни се в “Кошче за отпадъци”