Аз милея за ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Аз милея за ЦСКА

Мнениеот sandi74 » 15 сеп 2015 15:38

Идвам за халфче определено ще връзвам играта дори и на тази възраст.Само не ме наказвай след време с трансфер в Левски защото ако се стигне до там ще се наложи по собствена воля да преустановя кариерата си преждевременно.Факт :idea: 8-)

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 15 сеп 2015 15:49

dafquezz написа:Бойко Борисов пък какво общо има? Той си е собственик на друг отбор, а играе в трети... :lol:

E как какво общо има. Той е виновен за всичко. Не знаеш ли, че той е подписвал всички договори с комисионните от които се натрупаха над 20млн дългове... само ни заблуждават, че вината е в лупи, комисиончо и гърнетата. Също дълговете от 10млн към НАП са плащани изрядно, но ББ със специална схема ги е отклонявал в банката на Цветелина.
Лупи беше намерил около 5 инвеститора желаещи да построят чисто нов стадион, но ББ им пратил мутри да ги изгони и заради него още си стои коптора.
Блатер, Платини и Перуката са му подставени лица. Той командва целият футбол и се следва пъклен план за унищожението на клуба от топ1 на света. В схемата срещу харизмата са Обама и целият ЕС.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 15 сеп 2015 16:04

От милеещите някой ще ми каже ли, защо отнемат 15 точки на ЦСКА без да включват в това число 3-те за Тангариня :?: :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 15 сеп 2015 16:07

Що ключ бе Кире - идеята има потенциал... а и матрЯл ше се намери....

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 15 сеп 2015 16:19

blueboss написа:Що ключ бе Кире - идеята има потенциал... а и матрЯл ше се намери....

Ами защото идеята няма потенциал, а мат`рял....е всичкия мат`рял е при вас! ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 сеп 2015 16:22

stefani написа:От милеещите някой ще ми каже ли, защо отнемат 15 точки на ЦСКА без да включват в това число 3-те за Тангариня :?: :)

Питай покровителите си от бфс!

Потребителски аватар
blueboss
Контакти:

Мнениеот blueboss » 15 сеп 2015 16:24

kiril.a.d написа:
blueboss написа:Що ключ бе Кире - идеята има потенциал... а и матрЯл ше се намери....

Ами защото идеята няма потенциал, а мат`рял....е всичкия мат`рял е при вас! ;)

Е вие много сте го закъсали начи... нема кинти, нема точки, нема А група.... ега ти ужаса начи. Поскамсалза :mrgreen:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 15 сеп 2015 16:43

BRF написа:
stefani написа:От милеещите някой ще ми каже ли, защо отнемат 15 точки на ЦСКА без да включват в това число 3-те за Тангариня :?: :)

Питай покровителите си от бфс!

щото тук не е интересно, когато се мълчи за вашите аванти ли :?:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 15 сеп 2015 17:08

Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 15 сеп 2015 17:30

Да бе, разбрах ви за ключовете всичките.
Ама обяснете ми моля, с какво моя проект е по-различен от останалите такива. Резултатът все е смърт за отбора ни. Просто в другите случаи ще се създаде някакъв нов, в който ще се наливат пари и сигурно ще е добър. Ама то такъв си има, що не станем фенове на Лудогорец направо? Лудогорец има също толкова общо с ЦСКА, колкото ще има и новия отбор, също е богат и стабилен. Каква е разликата?

Върни се в “Кошче за отпадъци”