ФК Левски носи екипите на мюсюлмански отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: ФК Левски носи екипите на мюсюлмански отбор?

Мнениеот джони » 24 юли 2015 14:23

korteneca написа:Жони, баДка, много си комплексиран от Левски ми се струва. :)
Как реши, че Левски са копирали екипите им? Ако беше помислил малко можеше да се досетиш, че от Хома да са предложили еднакъв дизайн на няколко отбора и евентуално е бил одобрен! :)

не е само дизайна,виж че цветове са едни и същи,въобще всичко,резервните екипи също,това е баси съвпадението

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 юли 2015 14:23

komandini написа:Абе лафаджия, тия екипи са производство на Joma и са стандартен модел, ако Шалке 04 си избере същият и те ли ще носят екип на мюсюлмански отбор??? Айде гелдайте си там ония от втора дивизия на Австрия дето ви отпориха и Мура и Зимбру, щото знам че всичките от Ботев сте от цска.

Е как няма да са? 45 години си сваляха гащите и се дупеха на цска....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 24 юли 2015 14:25

Какъвто отбора,такъв и екипа!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 юли 2015 14:27

Автора е пълен олигофрен .Не вижда ли , че спонсора е един и същ ? :shock:

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 24 юли 2015 14:28

Проблемите с дизайна винаги са на този, който поръчва и одобрява. Последните 20 години съм се нагледал на хора, дето като искат нещо - и показват снимка и казват "е-такова искам, 1:1". Винаги може да се промени нещо, че да не прилича на другото, ама трябва този който поръчва да има желание, както и някой лев отгоре - за промяната на готовия дизайн.

Ако са имали желание - нямало е да е 1:1 с някой друг отбор, освен това, не ми се вярва - да не са били предупредени от производителя, че вече има отбор със същият дизайн.

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 24 юли 2015 14:29

Аз пък си мисля,че Сараево са копирали екипите от Левски!

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 24 юли 2015 14:31

Ахаха! И има наглостта да се обажда, при условие, че неговият "Ботевъ" носи екипите на Ал Итихад, който не само е мюсюлмански отбор, ам на всичкото отгоре не е и европейски дори.

Изображение
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 24 юли 2015 14:34

Raid написа:Ахаха! И има наглостта да се обажда, при условие, че неговият "Ботевъ" носи екипите на Ал Итихад, който не само е мюсюлмански отбор, ам на всичкото отгоре не е и европейски дори.

покажи снимка на същите екипи на Ботев,както аз показах на Левски,още от цветовете има разминаване,защото Ботев нямат бели яки и други бели елементи

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 24 юли 2015 14:35

В Пловдив явно самолетите които са прилетели оня ден са пръскали с кемтрейлс,и по точно над дома на автора.
Ще ти го обясня като на папагал, модела на екипи е от серията Галакси, и Сампдория играят с такъв екип.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 24 юли 2015 14:38

ivan56 написа:В Пловдив явно самолетите които са прилетели оня ден са пръскали с кемтрейлс,и по точно над дома на автора.
Ще ти го обясня като на папагал, модела на екипи е от серията Галакси, и Сампдория играят с такъв екип.

Сампдория също носят екипа на мюсюлмански отбор... Ти не знаеш ли? :lol:
П.П. Ако не се лъжа дори в Латинска Америка има отбори със същите екипи, но сега не ми се търси кои бяха. Вероятно и те са с мюсюлмански екипи. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Кошче за отпадъци”