Как да се справи с депресията и самотата един отчаян човек
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как да се справи с депресията и самотата един отчаян чов
samotnik ще си решиш проблема лесно, ако намериш висока сграда, мост или жп линия. Търси и ще изпиташ удовлетворение.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
cska-632 написа:samotnik ще си решиш проблема лесно, ако намериш висока сграда, мост или жп линия. Търси и ще изпиташ удовлетворение.
Да скача с бънджи ли му предлагаш?

cska-632 написа:samotnik ще си решиш проблема лесно, ако намериш висока сграда, мост или жп линия. Търси и ще изпиташ удовлетворение.
Ти така ли мислиш да решиш един ден проблемите си?Колелото се върти.
samotnik написа:cska-632 написа:samotnik ще си решиш проблема лесно, ако намериш висока сграда, мост или жп линия. Търси и ще изпиташ удовлетворение.
А ти как мислиш да решиш проблемите си?
visentii написа:samotnik написа:cska-632 написа:samotnik ще си решиш проблема лесно, ако намериш висока сграда, мост или жп линия. Търси и ще изпиташ удовлетворение.
Не знам, проблемът съм го осъзнал, най-лесно ми е да скоча от някъде.
Не те знам дали си истински, ама ако си, най-верният ти ход е да се върнеш в университета. И като го направиш, ходи на лекции, не ги пропускай. Запиши се на някакъв спорт, университетите предлагат богат избор. Смени средата, бъди сред позитивни хора на твоята възраст. Няма как да не ти повлияе.
samotnik написа:visentii написа:samotnik написа:cska-632 написа:samotnik ще си решиш проблема лесно, ако намериш висока сграда, мост или жп линия. Търси и ще изпиташ удовлетворение.
Не е толкова лесно, бъркаш...всеки подценява самоубийците....ама дано не стигаш до там

И изобщо не си осъзнал проблема...когато наистина го осъзнаеш, ще намериш вярното решение за теб.
Ако темата не е майтап, ти желая успех.
dafquezz написа:Не те знам дали си истински, ама ако си, най-верният ти ход е да се върнеш в университета. И като го направиш, ходи на лекции, не ги пропускай. Запиши се на някакъв спорт, университетите предлагат богат избор. Смени средата, бъди сред позитивни хора на твоята възраст. Няма как да не ти повлияе.
И като се върна там какво, пак проблеми - кой какво мисли за теб, ако не те харесат хората се сдухваш, депресираш, поне от тази гледна точка вкъщи телевизора и компютъра няма как да те предадат и изолират. Много се станали надути хората, тези с голямото самочувствие като по-малък в унивестите не можеше да се говори с тях и някой те смятат за много под нивото им, особено такива по-обикновени като мен без самочувствие ги изритват надалече и се чувстваш изолиран. Това много ми пречи, сега също ми влияе, чувствам себе си на моменти за човек, който е много под другите и не може да е като тях, не знам такъв съм от малък, явно проблем с психиката имам нямам обяснение защо не мога да преодолея емоционалността си.
visentii написа:samotnik написа:visentii написа:samotnik написа:cska-632 написа:samotnik ще си решиш проблема лесно, ако намериш висока сграда, мост или жп линия. Търси и ще изпиташ удовлетворение.
Не е толкова лесно, бъркаш...всеки подценява самоубийците....ама дано не стигаш до там![]()
И изобщо не си осъзнал проблема...когато наистина го осъзнаеш, ще намериш вярното решение за теб.
Прав си. Не е лесно решение, но е грешно. Според теб има ли проблем, който да не може да се реши по друг начин освен самоубийството?
samotnik написа:visentii написа:samotnik написа:visentii написа:samotnik написа:cska-632 написа:samotnik ще си решиш проблема лесно, ако намериш висока сграда, мост или жп линия. Търси и ще изпиташ удовлетворение.
Не е толкова лесно, бъркаш...всеки подценява самоубийците....ама дано не стигаш до там![]()
Прав си. Не е лесно решение, но е грешно. Според теб има ли проблем, който да не може да се реши по друг начин освен самоубийството?
Ти сам си си отговорил.....самоубийството не е решение, а бягство от проблема.
Върни се в “Кошче за отпадъци”