Дучето и КО скочиха срещу сливането на Локо Сф и Цска

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Дучето и КО скочиха срещу сливането на Локо Сф и Цска

Мнениеот Yoda_ » 23 юни 2015 12:21

Интересно.... колко ли струва на лицето ВБ тази "гореща подкрепа" ?? :lol: :lol:

Жалкииииии...жалки и смешни !

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

BulgarianSS
Контакти:

Мнениеот BulgarianSS » 23 юни 2015 12:22

Принудих се да се регистрирам и аз,но ми е много интересно едно - защо някой си мисли,че мнението на Офанзива е мнението на всички фенове?
Аз като не членувам във никой фен клуб,но си плащам на всяко домакинство билет за А или В сектор и не съм изпуснал домакински мач от няколко години,защо да трябва да съм съгласен с Вашето мнение?
Отговорете ми на следните въпроси:
1. Каква е разликата между преименуването на отбор и създаването на нов - и двата отбора няма да са носители на титлите и историята на ЦСКА.
2. Базата на Панчарево и Стадион Българска армия ще бъдат ли дадени на ЦСКА-Божков - имате ли нещо сигурно по този въпрос или пак някой ви е "обещал"
3. Ако отново сбъркате,както с Манджуков,пак ли ще се извините и какво ще промени това?
4. Разкарахте Дучето от управленската структура на Сектор Г,но някак си той винаги е в дъното на всякакви преговори и него го викат.Защо?
5. Колко от вас,милеещите и решаващите какво ще се случи с ЦСКА си купихте акции,при предлагането им?
6. Колко хиляди лева глоби изкарвате на клуба всеки мач,не сте ли и вие част от гробокопачите на ЦСКА и заради това ли,някой трябва да се води по вашият акъл?
7. Какво ще направите,ако въпреки вашите идеи за А окръжна,на Ганев не му пука за вас,редовите фенове,които не хвърлят бомбички,димки,не нахлуват на терените и не пишат смешни декларации,които вече никой не ги чете, припознаят клуба? Ще излезете да протестирате и какво ще промените с това? Ще седите на входа на Армията и няма а пускате феновете да си гледат мача? И колко ще бъдете на протеста,след като организацията ви е с пъти по-слаба за такива неща от на Дучето?
8. Колко струваше подкрепата Ви към Манджукови и колко към Божков?
Последна промяна от BulgarianSS на 23 юни 2015 12:23, променено общо 1 път.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 23 юни 2015 12:23

Nikita1313 написа:
Blue1914 написа:Дучето е дебела и гнусна свиня, но дори и левскарите признаваме огромния му положителен принос за северната трибуна. Червените петолъчки да стискат палци, да спре микренското джудже в опита му да лепне това огромно петно върху червената общност. Едно е 2-3 години да си първи на село, друго е цял живот да носиш тоя голям срам да паразитираш върху един от най-традиционните отбори, защото видиш ли червените глорихънтъри не могат да издеянят 2 сезона...

Ти от кое село си бе подуянско говедо??!!

А ти от къде си, бе гражданино ханс? От Борисовата, от Надежда, от Ловеч, от Микре, от Горна Оряховица, от Мездра? Кажи ти от къде си.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 23 юни 2015 12:24

Според най-новите спекулации, капитан ще бъде: Бранеков - онзи дето публично оплю ЦСКА :) Баси гаврата

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 23 юни 2015 12:26

Колко ви цъка ВБ да се пенявите така по медийте? Преди да се скарат с гришата обяснявахте, че няма нищо лошо в това цска да вземе лиценза на литекс.

хохо, из фейса и тука ви скачат на веждите, искат да се обединяват с локо или литекс, хахахаха :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 23 юни 2015 12:27

Нещата вървят към поне два или.три.отбора с име ЦСКА.По Диема Спорт ХД ще гледаме "Левски" Сф - ЦОКО Сф, по Канал3 "Левски" Драгалевци - ЦСКА 23.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 23 юни 2015 12:27

BulgarianSS написа:Принудих се да се регистрирам и аз,но ми е много интересно едно - защо някой си мисли,че мнението на Офанзива е мнението на всички фенове?

Офанзива никъде не са налагали мнението си като такова на всички цесекари. Това е мнение на фенклуб сектор Г, престанете сами да се вкарвате във филми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

ЦСКА vs Черно мюре

Мнениеот GOLEADOR » 23 юни 2015 12:37

Изписвай правилно ЦСКА небългарино!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 23 юни 2015 13:31

Браво на Дучето!
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 23 юни 2015 13:37

BulgarianSS написа:Принудих се да се регистрирам и аз,но ми е много интересно едно - защо някой си мисли,че мнението на Офанзива е мнението на всички фенове?
Аз като не членувам във никой фен клуб,но си плащам на всяко домакинство билет за А или В сектор и не съм изпуснал домакински мач от няколко години,защо да трябва да съм съгласен с Вашето мнение?
Отговорете ми на следните въпроси:
1. Каква е разликата между преименуването на отбор и създаването на нов - и двата отбора няма да са носители на титлите и историята на ЦСКА.
2. Базата на Панчарево и Стадион Българска армия ще бъдат ли дадени на ЦСКА-Божков - имате ли нещо сигурно по този въпрос или пак някой ви е "обещал"
3. Ако отново сбъркате,както с Манджуков,пак ли ще се извините и какво ще промени това?
4. Разкарахте Дучето от управленската структура на Сектор Г,но някак си той винаги е в дъното на всякакви преговори и него го викат.Защо?
5. Колко от вас,милеещите и решаващите какво ще се случи с ЦСКА си купихте акции,при предлагането им?
6. Колко хиляди лева глоби изкарвате на клуба всеки мач,не сте ли и вие част от гробокопачите на ЦСКА и заради това ли,някой трябва да се води по вашият акъл?
7. Какво ще направите,ако въпреки вашите идеи за А окръжна,на Ганев не му пука за вас,редовите фенове,които не хвърлят бомбички,димки,не нахлуват на терените и не пишат смешни декларации,които вече никой не ги чете, припознаят клуба? Ще излезете да протестирате и какво ще промените с това? Ще седите на входа на Армията и няма а пускате феновете да си гледат мача? И колко ще бъдете на протеста,след като организацията ви е с пъти по-слаба за такива неща от на Дучето?
8. Колко струваше подкрепата Ви към Манджукови и колко към Божков?

Силни аргументи! Нужен е отговор на привържениците на ЦСКА, а не абстрактни коментари що за хора са т. нар. Дуче и Божков. Не може финансите да определят силата на един спортен отбор, ако е силен, следва финансовите недостатъци да се елиминират, без да се накърнява спортната сила. Футболът не е състезание по финансова състоятелност, а по футболна класа - има връзка между двете, но класата е водеща. Решението следва да се търси в тази посока, а това, че някои не го припознали - ако заиграе силно, бързо ще го припознаят, ако не заиграе - все тази дали ще или няма!
Ето, Лудогорец е пример за водещи не класа, а финанси, докарали класа откъде ли не - окупираха първото място и принудиха всички, на цялата бедност на страната, да правят какви ли не финансови мурафети, за да са конкурентни на разгратлии. И хитреците, нямащи много общо с футбола, се възползват. Та до това води финансово - доминирания модел - елитната група накрая да остане само с Лудогорец! Мислете с правилната глава!

Върни се в “Кошче за отпадъци”