Левски ползва незаконно "Георги Аспарухов"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Левски ползва незаконно "Георги Аспарухов"

Мнениеот matador » 22 май 2015 21:20

Интересно ми е с колко е ощетена държавата с това ,че Левски не плаща наем на стадиона :?:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 22 май 2015 21:24

matador написа:Интересно ми е с колко е ощетена държавата с това ,че Левски не плаща наем на стадиона :?:

Интересно защо вие не плащате наеми, след като трябва? Кралев онзи ден каза, че не плащате нищо, но само ревете за това, без да го правите. Егати смешниците жалки. Платете тока си и не гледайте там където не ви е работа.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 май 2015 21:27

Captain Stottlemeyer написа:
draki75 написа:
damyanov1963 написа:Бързо сезирай прокуратурата!

Само това ли успя да родиш? Кажи сега за стадиото?!

И ти не си по-умен от авторчето на темата, но тази вечер съм в настроение и ще ти дам жокери:
1. "Стадиото" НЕ Е на МВР, а на Столична община, с която ПФК "Левски" има договор за безвъзмездно ползване. Изграждащият се сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов" е собственост на ПФК "Левски".
2. Между ПФК "Левски" и СК "Левски" има малка, но съществена разлика... 8-)
3. Изглежда информацията от интернет пристига в града под тепетата с няколко години закъснение... :lol:

Да не би Марица да е пресъхнала напълно, та тръгнаха да ловят шарани по форумите :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 22 май 2015 21:29

хахаха голям резил :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 май 2015 21:29

И България ползва 4-те сезона незаконно.Да се издигне законния "Али Сами Йен " на мястото на гяурския Георги Аспарухов!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 22 май 2015 21:33

Player написа:
matador написа:Интересно ми е с колко е ощетена държавата с това ,че Левски не плаща наем на стадиона :?:

Интересно защо вие не плащате наеми, след като трябва? Кралев онзи ден каза, че не плащате нищо, но само ревете за това, без да го правите. Егати смешниците жалки. Платете тока си и не гледайте там където не ви е работа.

Защото ЦСКА последните години се оправлява от идиоти.Искам да ми се всичко да се оправи и ЦСКА да плати всичко което трябва и вярвам ,че ще го направим ;) Колко години Левски ползва стадиона без наем май вероятно са ощетили държавата повече от ЦСКА и не вярвам Левски някога да си плати за това.

Chervenoarmeetz
Контакти:

Мнениеот Chervenoarmeetz » 22 май 2015 21:36

По логиката на тъпанара пуснал темата, държавата източва Левски! На мястото на националния стадион Васил Левски е имало игрище на ФК Левски! Но комунягите го открадват от отбора на народа, а подаряватготови стадиони на няколко чорбарски отбора -- ЦС*КА, Тракия, Черно Море, Сливен...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 май 2015 21:36

А интересно ли ти е, колко средства са вложени от ПФК "Левски" в стадиона? Интересно ли ти е, как и с какви средства би могла да направи подобрения и да го поддържа Столична община? Хайде, опитай се малко да помислиш (ако можеш де) по този въпрос... 8-)
П.П. Понеже си красноармеец, интересно ли ти е защо ЦСКА дълго време плащаше наем за своята база (сега вече не плаща)? Интересно ли ти е, какви подобрения са направени в кочината (кой знае защо наречена стадион) през последните години, освен химическите тоалетни, които умирисваха цялата Борисова градина през лятото!?... :lol: За руините на Панчарево да не говорим... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 22 май 2015 21:42, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 22 май 2015 21:39

Щото ЦСКА плаща наем, нали?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 22 май 2015 21:47

Е, вие нали плащате на нап. Откъде иначе да се натрупат тези задължения :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Кошче за отпадъци”