Къде е лиценза на Черно море ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: Къде е лиценза на Черно море ?

Мнениеот HEATSEEKER » 14 май 2015 20:22

Момчета, има една неписана 'антанта' в родния футбол, ТИМ-Ганчев-Гигов.Вчера , ако не се лъжа Ганчев пак ще го съдят(тоест Литекс има вероятност да изчезне от футбола), днес обявяват че Локо Сф и Черно море без лиценз.
Отсреща кои са :arrow: Лудогорец, Левски,Берое , Локо-ПД-клубове пряко свързани с лицето Бойко Методиев Борисов по един или друг начин.
Във ЧМ , аз от 2004 г , не съм чул да има финансово проблеми, на какво отгоре казват без ''лиценз''.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 май 2015 20:23

greenpeak написа:
Iceberg написа:Абе, само на мене ли ми се стори, че по новините направо си казаха: Без лиценз за Европа остават ЦСКА, Локо Сф и Черно море?! Не уточниха... "за сега" или "на този етап" или нещо подобно, а направо си отсякоха - без лиценз!!!??? Дано не съм чул правилно или пък нещо да не са разбрали новинарите :roll: Защото, едно е.. още не са прегледани документите на трита отбора и още не е решено и съвсем друго - без лиценз. Че и за първенството казаха без лиценз?! Хм... дано не съм разбрал или недочул аз ;) Не виждам какво би попречило да вземем лиценз за Европа, доколкото знам с финансите сме топ. Айде, за първенство да кажем стадион имаме да оправяме, но то има време. Казаха, че ще го правят, а и толкова други има с окаяни стадиони...

http://www.bfunion.bg/news/5433

Това го знам Грийн! Следя нещата, но в спортните новини по Нова направо казаха - без лиценз остават ЦСКА, Локо Сф и Черно море?! Казаха го, като взето крайно решение?! Аз затова и се шокирах :? , но явно не са разбрали правилно и се изцепиха неподготвени... Другият вариант е.. аз да съм на ракия в повече :lol: , ама уж още не съм я почвал я :mrgreen: Ей я на, салатата стои цяла още :lol:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 14 май 2015 20:23

А защо ли ми се струва ,че накрая отново всички ще имат лиценз :) 8-)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 14 май 2015 20:25

charlitobg написа:По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..

Най малкото е некоректно преди Финала за Купата от БФС да обявят тържествено :"Че техният представител на Финала е получил евролиценз, а на другия финалист видите ли още не сме "благоволили" да им разгледаме документите!" /сигурно ако, Моряците вземат Купата,ще намерят под вола теле, за да не дадат евролиценз на Черно море/
Но в случая най интересното е как "Левски" взеха лиценз за Евротурнирите :!: :?:
След като Правителството на 20.03.2015 изтегли 6 млрд лв заем /от общо предвидените 16 млрд лв/,то само 2 дена след това от "ФК Левски" победоносно заявиха,че са покрили всички задължения към НАП и други неотложни плащания спъващи лиценза :!: Незнайно от къде изведнъж се замогна синия клуб :?: Това много съмнително съвпадение намирисва ,че по стара традиция държавата-партия по пътища незнайни е ударила пак едно рамо на Батков и компания да си платят кьорсофрата :?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 май 2015 20:26

Не вярвам да останем без лиценз за първенството, за Европа вероятно няма да получим.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2015 20:26

Левски е виновен. Другите начини. Няма как да се борите срещу нас, ако трябва ще намесим ЦРУ, ФБР, мосад, КГБ, ЕС, НАТО и т.н.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 14 май 2015 20:27

Sole написа:
charlitobg написа:По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..

Най малкото е некоректно преди Финала за Купата от БФС да обявят тържествено :"Че техният представител на Финала е получил евролиценз, а на другия финалист видите ли още не сме "благоволили" да им разгледаме документите!" /сигурно ако, Моряците вземат Купата,ще намерят под вола теле, за да не дадат евролиценз на Черно море/
Но в случая най интересното е как "Левски" взеха лиценз за Евротурнирите :!: :?:
След като Правителството на 20.03.2015 изтегли 6 млрд лв заем /от общо предвидените 16 млрд лв/,то само 2 дена след това от "ФК Левски" победоносно заявиха,че са покрили всички задължения към НАП и други неотложни плащания спъващи лиценза :!: Незнайно от къде изведнъж се замогна синия клуб :?: Това много съмнително съвпадение намирисва ,че по стара традиция държавата-партия по пътища незнайни е ударила пак едно рамо на Батков и компания да си платят кьорсофрата :?

Прав си ама на 50%, парите на Левски , дойдоха от Домусчиев.Отделно ''Магнолията'' е в дъното на всичко което става.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 май 2015 20:30

HEATSEEKER написа:
Sole написа:

Прав си ама на 50%, парите на Левски , дойдоха от Домусчиев.Отделно ''Магнолията'' е в дъното на всичко което става.

Точно ти, с финала в Стара Загора, е редно да позамълчиш малко, не мислиш ли?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 14 май 2015 20:32

Направих си труда и се намъкнах в сайта на Нова, прослушах отново емисията и... грешката е в мене. Още в началото са казали, че се разглеждат документите ни ;) Явно съм почнал да се ослушвам оттам насетне, за което се извинявам. Да видим все пак какво ще стане...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 14 май 2015 20:35

sin4ec написа:
HEATSEEKER написа:
Sole написа:

Точно ти, с финала в Стара Загора, е редно да позамълчиш малко, не мислиш ли?

Така, относно финала, извинявам се дотолкова, че наистина съм го написал.Друг е въпроса, че човекът ,който ми каза , че вече му е закупен билет, е един да речем един от синовете на топ-милионерите във Варна.Толкова за финала

Върни се в “Кошче за отпадъци”