Отсреща кои са
Във ЧМ , аз от 2004 г , не съм чул да има финансово проблеми, на какво отгоре казват без ''лиценз''.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
greenpeak написа:Iceberg написа:Абе, само на мене ли ми се стори, че по новините направо си казаха: Без лиценз за Европа остават ЦСКА, Локо Сф и Черно море?! Не уточниха... "за сега" или "на този етап" или нещо подобно, а направо си отсякоха - без лиценз!!!??? Дано не съм чул правилно или пък нещо да не са разбрали новинаритеЗащото, едно е.. още не са прегледани документите на трита отбора и още не е решено и съвсем друго - без лиценз. Че и за първенството казаха без лиценз?! Хм... дано не съм разбрал или недочул аз
Не виждам какво би попречило да вземем лиценз за Европа, доколкото знам с финансите сме топ. Айде, за първенство да кажем стадион имаме да оправяме, но то има време. Казаха, че ще го правят, а и толкова други има с окаяни стадиони...
http://www.bfunion.bg/news/5433
charlitobg написа:По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..
Sole написа:charlitobg написа:По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..
Най малкото е некоректно преди Финала за Купата от БФС да обявят тържествено :"Че техният представител на Финала е получил евролиценз, а на другия финалист видите ли още не сме "благоволили" да им разгледаме документите!" /сигурно ако, Моряците вземат Купата,ще намерят под вола теле, за да не дадат евролиценз на Черно море/
Но в случая най интересното е как "Левски" взеха лиценз за Евротурнирите![]()
![]()
След като Правителството на 20.03.2015 изтегли 6 млрд лв заем /от общо предвидените 16 млрд лв/,то само 2 дена след това от "ФК Левски" победоносно заявиха,че са покрили всички задължения към НАП и други неотложни плащания спъващи лицензаНезнайно от къде изведнъж се замогна синия клуб
Това много съмнително съвпадение намирисва ,че по стара традиция държавата-партия по пътища незнайни е ударила пак едно рамо на Батков и компания да си платят кьорсофрата
HEATSEEKER написа:Sole написа:charlitobg написа:По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..
Най малкото е некоректно преди Финала за Купата от БФС да обявят тържествено :"Че техният представител на Финала е получил евролиценз, а на другия финалист видите ли още не сме "благоволили" да им разгледаме документите!" /сигурно ако, Моряците вземат Купата,ще намерят под вола теле, за да не дадат евролиценз на Черно море/
![]()
След като Правителството на 20.03.2015 изтегли 6 млрд лв заем /от общо предвидените 16 млрд лв/,то само 2 дена след това от "ФК Левски" победоносно заявиха,че са покрили всички задължения към НАП и други неотложни плащания спъващи лицензаНезнайно от къде изведнъж се замогна синия клуб
Това много съмнително съвпадение намирисва ,че по стара традиция държавата-партия по пътища незнайни е ударила пак едно рамо на Батков и компания да си платят кьорсофрата
Прав си ама на 50%, парите на Левски , дойдоха от Домусчиев.Отделно ''Магнолията'' е в дъното на всичко което става.
sin4ec написа:HEATSEEKER написа:Sole написа:charlitobg написа:По последни данни от БФС три отбора все още нямат лиценз.ЦСКА,Локомотив СФ и Черно море .Въпроса ми е къде е лиценза на Черно море ???? Явно няма смисъл да играем повече дори и на финала в Бургас ..
![]()
Прав си ама на 50%, парите на Левски , дойдоха от Домусчиев.Отделно ''Магнолията'' е в дъното на всичко което става.
Точно ти, с финала в Стара Загора, е редно да позамълчиш малко, не мислиш ли?
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост