"Левски" по пътя на забвението

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: "Левски" по пътя на забвението

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 май 2016 22:02

levski4ever86 написа:
Teo написа:
loko29 написа:Докато тонката е при вас така ще е.

Ето и един Железничар ви го казва които е патил от управата на зализания.

Я марш да припознаваш новото ПФК ЦСКА 1948 АД 'Чавдар - Литекс' вместо да нищиш проблемите на Левски.

То "новото" всъщност е добре забравено старо. ;) Връщат се към партизанското си минало, само че вместо "Чавдар" и "Септември" сега основоположници са "Чавдар" и "Литекс"... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 май 2016 22:07

bobo_13 написа:Е в последните кръгове е така, особено ако са решени местата. Не знам тия Манголо и Аданджи, ама тия топка не могат да спрат(не че останалите го могат).....и това са хора, които от 15-ина години само това правят по цял ден..

Лично на мен Менголо ми направи много добро впечатление за малкото минути, през които игра. :) Иначе проблеми със спирането на топката имат дори футболисти от нашия национален отбор... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 май 2016 22:11

Върни се в “Кошче за отпадъци”