Готов съм да дам шанс на ЦСКА да играе елитен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Готов съм да дам шанс на ЦСКА да играе елитен футбол
Готов съм да приема съставът на ЦСКА в нашето скромно махленско, но елитно първенство. Имаме много хубаво игрище с мрежи, събираме се няколко човека и постоянно търсим съперници. Отсреща има барака със студена бира за възстановяване на полувремената. Условието за Крачунов и компаня е да си носят гуменки, за да не развалим настилката, заповядайте, започваме по всяка време, наближава А група и евротурнирите, вие дори ще играете по-рано и от тях своите мачове!
Последна промяна от komentator на 13 юни 2015 21:01, променено общо 1 път.
Re: Готов съм да дам шанс на ЦСКА да играе елитен футбол
Чест ти прави, че осигуряващ възможности за ЦСКА. Защото досега всички крадат от ЦСКА и никой нищо не му дава. А виж, кварталното игрище си е направо подаръ за червените. Изобщо в България освен цесекари има и добри хора.
- Андре-Пиер Жиняк 96
Опиши ми чувството да пуснеш тема и сам да се обявиш за добър човек. 

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]
komentator написа:Готов съм да приема съставът на ЦСКА в нашето скромно махленско, но елитно първенство. Имаме много хубаво игрище с мрежи, събираме се няколко човека и постоянно търсим съперници. Отсреща има барака със студена бира за възстановяване на полувремената. Условието за Крачунов и компаня е да си носят гуменки, за да не развалим настилката, заповядайте, започваме по всяка време, наближава А група и евротурнирите, вие дори ще играете по-напред и от тях своите мачове!
Готови ли сте да ви барнем.Който падне черпи бира.Няма да ни стигне бирата а червените нека да дойдат да гледат и да се учат как го играем това странно за тях добиче футболчето.
komentator написа:Готов съм да приема съставът на ЦСКА в нашето скромно махленско, но елитно първенство. Имаме много хубаво игрище с мрежи, събираме се няколко човека и постоянно търсим съперници. Отсреща има барака със студена бира за възстановяване на полувремената. Условието за Крачунов и компаня е да си носят гуменки, за да не развалим настилката, заповядайте, започваме по всяка време, наближава А група и евротурнирите, вие дори ще играете по-напред и от тях своите мачове!
Готов съм да дам шанс на майка ти да изпита най-после истински анален оргазъм! Стига вече с тия цигани по цяла нощ - те не знаят как!
sandi74 написа:komentator написа:Готов съм да приема съставът на ЦСКА в нашето скромно махленско, но елитно първенство. Имаме много хубаво игрище с мрежи, събираме се няколко човека и постоянно търсим съперници. Отсреща има барака със студена бира за възстановяване на полувремената. Условието за Крачунов и компаня е да си носят гуменки, за да не развалим настилката, заповядайте, започваме по всяка време, наближава А група и евротурнирите, вие дори ще играете по-напред и от тях своите мачове!
Готови ли сте да ви барнем.Който падне черпи бира.Няма да ни стигне бирата а червените нека да дойдат да гледат и да се учат как го играем това странно за тях добиче футболчето.
Да дойда да снимам.
Върни се в “Кошче за отпадъци”