Не е ли съдбата на ЦСКА заложник на предизборни игри?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Не е ли съдбата на ЦСКА заложник на предизборни игри?

Мнениеот Странджата » 10 юни 2015 14:18

Преди местните избори спасителят на ЦСКА има голямо предимство. Да видим кой ще е той - Божков не ми се струва от чист бизнес-интерес да се ангажира с ЦСКА, а и самото изявление показва, че процесът сега започва и че се разчита на "държавата", като се залага на "социално явление". След спасяването на една банка явно идва и спасяването на един клуб, а на опашката са и други - явно или неявно ...Но да се съсредоточим върху този, който засега е видим.
Какво е вашето мнение - ако може без фенски протуберанси.

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Re: Не е ли съдбата на ЦСКА заложник на предизборни игри?

Мнениеот парци » 10 юни 2015 14:21

Точно тази "съдба" на ЦСКА трябваше да се в случила/сбъднала преди още мнооого години. В този случай, да, всичко е до политика. Думичка, която в "държавата" България всъщност означава корупция.
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 10 юни 2015 14:47

В България всичко е задкулисно. Напълно е възможно сега това да е целта а пък
на следващите избори може и други клубове от тези на опашката да ги огрее да бъдат "спасени".

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 10 юни 2015 14:47

"В края на август 1949 г. Централният комитет на БКП взема решение за реорганизация на физкултурното движение по съветски модел. Последвалата вихрушка изхвърля няколко клуба на дъното. Като военни отбори, Черно море и Ботев Пловдив стават заложници на неуспеха на ЦСКА да запази мястото си в „А“ група.Комунистическата Партия не допуска армейците да не са в елита, министърът закрива всички военни организации и така разчиства място за ЦСКА."
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 юни 2015 15:02

Оревахте орталъка бре! :lol: :lol: Слагате различно заглавийце и си пишете пак същите простотии като навсякъде. После някой туреник ми вика, че аз съм мразел повече Левски, отколкото да обичам ЦСКА! :lol: Ще ви се да е така, ама има хора, които наистина си обичаме отбора, а като го обичаш едно нещо, трябва и да го защитаваш като всеки иска да се гаври с него. Няма как да ви се разреши! [offtopic]Стига сте ме разсмивали! :)[/offtopic]

Политически игри викат, ами какви да са? Футболът си е политика в цял свят- ей го чака се решението дали ще имаме нов собственик, за да се вземе и решението дали да се играе в А група, в Премиършип, Серия А или Примера дивисион. :lol: :mrgreen: Да ги питам тия келеши дето ни пращаха от един месец във Варвара и Перник, и не знам си още къде как ще замазват сега, а ние просто ще си идем на първото място, където ни е мястото! :) Вие пак втора шестица, оти сте много надъхани! :cry:

[offtopic]Кога ви е мачът за суперкупата бре, хулигани? :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 юни 2015 15:12

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Кошче за отпадъци”