Официално! 02.10.2011г. Площад Централен - Пловдив 17:00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Freedom_for_Bulgaria
- Контакти:
Официално! 02.10.2011г. Площад Централен - Пловдив 17:00ч.
ПРОТЕСТ В СЪБОТА НЯМА ДА ИМА!
ПРОМЯНАТА СЕ НАЛАГА, ТЪЙ КАТО ЗА НЕДЕЛЯ ПРОТЕСТЪТ Е ОРГАНИЗИРАН С ПОЛИЦИЯТА И Е С РАЗРЕШЕНИЕ НА ОБЩИНАТА.
ОРГАНИЗАТОРИ НА МИТИНГА СА ФЕН-КЛУБОВЕТЕ НА БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ
ТЕ ЩЕ ИЗКАЖАТ ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ ДЪРЖАВАТА
ЩЕ ПРИСЪСТВАТ И МНОГО ХОРА ОТ ДРУГИ ГРАДОВЕ, НАЙ-ВЕЧЕ СОФИЯ
ИЗВИНЯВАМЕ СЕ ЗА СЪЗДАДЕНОТО НЕУДОБСТВО, НО ЗА ВСИЧКИ Е НАЙ-ДОБРЕ ДА ИМАМЕ КРАЙНИ И РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ПРЕД ТОВА ПРОСТО ДА ВДИГАМЕ ШУМ БЕЗ МНОГО ОРГАНИЗАЦИЯ!!!
ИНФОТО ЗА ВАРНА:
http://www.facebook.com/event.php?eid=152348091525960
Закон за събрания, митинги и манифестации
http://lex.bg/laws/ldoc/2132284419
Да не забравяме, че никой не е дал разрешение за митингите от 1989г. , през 90-те и 1997г. А те промениха Бълария! Това е най-естественият начин за изразяване на гражданска позиция.
Чл. 4. Гражданите не могат да бъдат преследвани и наказвани за организиране и участие в събрания, митинги и манифестации и за изразените от тях мнения, възгледи и становища, освен ако това съставлява престъпление или друго правонарушение.
Ето един линк с малко информация... Т.нар. Конституция на България. Нека всеки си прочете по малко и разбере какво има и какво няма право
http://www.lex.bg/laws/ldoc/521957377
АГИТИРАЙТЕ И КАЖЕТЕ ДОРИ И НА НАЙ-СКЕПТИЧНИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ И ПОЗНАТИ! САМО ТАКА МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩО! С ЦЪКАНЕ НА ЗЪБИ И КОМЕНТАРИ ПО МЕЖДУ СИ НЯМА ДА СТАНЕ!
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА ИЗРАЗИТЕ ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ! ЕЛАТЕ С ДЕЦАТА СИ! НИЕ СМЕ ХОРА, НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ ЗАЩИТАВАЩИ СЕБЕ СИ И ИНТЕРЕСИТЕ СИ! НИЕ СПАЗВАМЕ ЗАКОНИТЕ И ИСКАМЕ ТОВА ЗА ВСИЧКИ!
Бъдете разумни. Носете лични карти със себе си. Не обиждайте органите на реда и без расистки изказвания. Само така няма да могат да ни направят нищо. Ще скандираме още по-мощно и от предните пъти, защото ще сме десетки пъти повече! Агитирайте близки и познати. Протестът е гражданска позиция и не е забранен от закона, ако се прилага в правилните норми. ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
А господата, органите на реда, да си припомнят как те протестираха... и го наричаха "пушене на цигари" и "пиене на минерална вода"Вижте повече
Това е официално и е добре да се разпространи на колкото се може повече места.
Ако искате слейте двете теми, но поне променете заглавието, за да може хората да разберат за промяната.
Re: Официално! 02.10.2011г. Площад Централен - Пловдив 17:00ч.
В събота няма да има в Пловдив или изобщо няма да има?? Да разбирам,че този плануваният за събота в СОФИЯ и той отпада-така ли?

Последна промяна от cska_90 на 29 сеп 2011 17:47, променено общо 1 път.

- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Доколкото разбрах аз протеста в Пловдив в неделя става официален, пък този в София се отменя. 

Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
Ако е така -жалко...............ама вие си знаете!

cska_90 написа:В събота няма да има в Пловдив или изобщо няма да има?? Да разбирам,че този плануваният за събота в СОФИЯ и той отпада-така ли?![]()
![]()
![]()
Точно така. В събота в Пловдив няма да има. По-добре един, по-мащабен.

drughi написа:cska_90 написа:В събота няма да има в Пловдив или изобщо няма да има?? Да разбирам,че този плануваният за събота в СОФИЯ и той отпада-така ли?![]()
![]()
![]()
Не ме разбра точно!!Ясно е че в Пловдив в събота няма да има!!Идеята ми беше-дали този в София в събота ще го има или не?

cska_90 написа:drughi написа:cska_90 написа:В събота няма да има в Пловдив или изобщо няма да има?? Да разбирам,че този плануваният за събота в СОФИЯ и той отпада-така ли?![]()
![]()
![]()
Не ме разбра точно!!Ясно е че в Пловдив в събота няма да има!!Идеята ми беше-дали този в София в събота ще го има или не?
Доколкото знам, и в София в събота няма да се ходи!

- Freedom_for_Bulgaria
- Контакти:
Пловдив е в средата на България, на много хора ще им е по-удобно да пътуват дотам, отколкото до София.
Сериозни хора организират този протест, а не Фейсбук групички.
Протеста е разрешен, а това означава по-голяма възможност да кажем и покажем това, което искаме.
Сериозни хора организират този протест, а не Фейсбук групички.
Протеста е разрешен, а това означава по-голяма възможност да кажем и покажем това, което искаме.
- Middlesbrough
- Контакти:
-
ТАМ СМЕ РАЗБИРА СЕ!