"За" или "Против" задължителното гласуване на избори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- benquick
- Контакти:
Re: "За" или "Против" задължителното гласуване на избори
Аз съм„ За“-Иска ми се поне един път след 10 номври всички да отидат и да гласуват и да видим ще има ли ефект от тая работа.Щото като не отидат половината да гласуват и ДПС-то печели много места в „айдушкото сборище“(парламента). 
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Аз съм против не защото не искам да има по-висока активност, а защото всеки трябва да има право на избор както за кого да гласува, така и дали въобще да го прави. Всеки има глава на раменете си и е въпрос на гражданска съвест да упражни ДОБРОВОЛНО правото си на вот.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Ами и аз съм ''ЗА''. Нека всички гласуваме ,а не всякакви професори ,които не ходят до урните да пискат от правителствата! И най-вече да не даваме на турци и цигани да определят управлението на страната ни 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Твърдо за! Най-мразя някой да седи и нищо да не прави, а същевременно само да хленчи колко зле му било. Като ви е зле, направете поне най-елементарен опит да се вдигнете, безгласни букви... 
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Това нещо не може да е задължително,например ако никой не ти харесва,какво правим тогава?
Това,няма да бъде наложено в близко бъдеще,защото комунистите и дпс,ще направят всичко възможно това да не се случи.При едно задължително такова гласуване и двете противни партии,ще бъдат вечни опозиции.
-
Hellkeeper
- Контакти:
Ако под задраскана изцяло бюлетина се разбира гласуване - то съм за. То хубаво всички да гласуват, ама за кого, като всички са един дол дренки... Ако имаше някаква алтернатива на сегашните (ама не алтернатива само на дума, а и на дела), тогава може би щеше да е добре... в сегашното положение - ТВЪРДО ПРОТИВ!
То хората добре са си го казали - ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят със закон.
То хората добре са си го казали - ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят със закон.
Аз съм "ЗА", защото дори задължително да трябва да отидеш до урната, пак можеш да изразиш гражданската си позиция и да пуснеш празен глас да речем. Но според мен трябва да отидеш и да си пуснеш бюлетината !!!
- hristo1306
- Контакти:
доброзорно - но как да стане ?
Както и с преброяването,които откаже глоба.