Nikolai Kutsenko (UKR) жонглира с футболна топка в продължение на 24 часа и 30 минути.
Milene Domingues (BRA) жонглира в продължение на 9 часа и 6 минути, като прави 55.187 докосвания.
Manfred Wagner (SUI) спринтира 100 метра с топка за 15.9 секунди. (Почти равно с време с някои български спринтьори

Abraham Muñoz (USA) пробягва 200 метра с топка за 40.26 секунди.
Krishnan Kumaravelu (IND) тича в продължение на 5 км, без да позволи на топката да докосне земята. Всичко това за 32 минути.
Dr. Jan Skorkovský (TCH) изминава 42.195 километра с топка в крака за 7 часа и 18 минути. (Не умира, за разлика от Фидипид

Tomas Lundman (SWE) жонглира с глава в продължение на 8 часа и 32 минути.
Agim Agushi and Bujar Ajeti (Kosovo) си подават топката с глава 11 111 пъти, което им отнема 3 часа и 55 минути.
Ето и някои по-любопитни:
Paul Sahli (SUI) жонглира с медицинска топка (3 килограма) 1 час и 6 минути. Рита топката 8107 пъти.
Conny Strömberg (SWE) също избира медицинска топка, но от 5 килограма. Прави 234 докосвания.
Интересно щеше да се получи, ако някои от двамата бе пробвал с глава

Нещо ме съмняват тези рекорди. Като ученик съм правил опити с медицинска топка и стигнах до 2-3 удара

Jacek Guzowski (POL) жонглира с тенис топка в продължение на 5 часа и 28 минути.
Tomas Lundman (SWE) прави горното 1 час и 1 минута, но с глава.
Paul Sahli (SUI) жонглира с билярдна топка 51 минути и 55 секунди. (Доста болезнено, но това е същият, който "подритва" 3 килограмовата, медицинска топка)
Dr. Jan Skorkovský (TCH) не позволява на топче за тенис на маса да докосне земята. За целта го подритва 3332 пъти във въздуха.
Личните ми рекорди, доколкото си спомням са:
Около 200 пъти с футболна топка. Около 20 пъти с топче за тенис. С глава не бях много добър, но си спомням че играехме на "Стълбичка" (стъпало, коляно, ръка, глава и после обратно. Нещо такова беше). С медицинска топка, както вече споменах, стигах до 2-3 удара. С билярдна топка не съм пробвал. И не възнамерявам.
Какъв ви е рекорда на "21"?