RING.BG-проблем с излъчване ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RING.BG-проблем с излъчване ?
Щяли да прехвърлят предаванията мачовете да се излъчват по BTV ACTION....Никой не ти казва ,а и никъде не пише какво как защо?????......Нямало мачове ,щяли да остават само повторения и някакви такива ми казват....Ами мачовете за влизане в ВИСШАТА ЛИГА къде ще ги дават не знаели? Ако е някоя комерсиална простотия ще има 3 месеца предварително реклама!
Re: Къде изчезна RING.BG???
Не знам, аз от 3 дни нямам ринг! Може би има някакъв проблем, защото ако ще прехвърлят предаванията на BTV Action щяха да предупредят.
- Долно уйно
- Контакти:
Ring и в момента работи, в момента повтарят Левски - Литекс.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Ring и в момента работи, в момента повтарят Левски - Литекс.
Е как като не работи ще дават повторение на мач ? Довечера ще дават от 21:45 плейоф м/у Суонзи и Нотингам
- Долно уйно
- Контакти:
Deluxx написа:Долно уйно написа:Ring и в момента работи, в момента повтарят Левски - Литекс.
Е как като не работи ще дават повторение на мач ? Довечера ще дават от 21:45 плейоф м/у Суонзи и Нотингам
Аз на очите ли си да вярвам или на това което ти пишеш?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
- Контакти:
Аз съм на blizoo. На цифровата имам РИНГ , а в другата стая е кабелна тв и от няколко дена го няма РИНГ-а.
bultra_plovdiv написа:Аз съм на blizoo. На цифровата имам РИНГ , а в другата стая е кабелна тв и от няколко дена го няма РИНГ-а.
И аз съм на blizoo цифрова няма начин да имаш???!!!.......би ли проверил ПРОЩАВАЙ
Долно уйно написа:Deluxx написа:Долно уйно написа:Ring и в момента работи, в момента повтарят Левски - Литекс.
Аз на очите ли си да вярвам или на това което ти пишеш?
Ми и аз така,вярвам на очите си а не на някакъв непознат.В момента тече А плюс Левски-Литекс
matlok написа:bultra_plovdiv написа:Аз съм на blizoo. На цифровата имам РИНГ , а в другата стая е кабелна тв и от няколко дена го няма РИНГ-а.
И аз съм на blizoo цифрова няма начин да имаш???!!!.......би ли проверил ПРОЩАВАЙ
Aз съм на blizoo,нямам нито на цифровата,нито на аналоговата Ринг от няколко дена..