Една сериозна тема извън спорта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Една сериозна тема извън спорта

Мнениеот milen.hrisrov » 19 дек 2008 18:01

:!: Наистина ли е толкова опасен Студентски град,колкото го изкарват.Ще ми бъде интересно и вашето мнение.Моето мнение на 4овек живеещ от 4етери години в него е,4е мненията за града са силно преувели4ени.Какво ще се промени ако се направи от Студентски град манастир,нищо.Студентите ще ходят да се забавляват и да пият и в други крайща на София.Както и може да се забавляват и да пият в общежитията.Но нека се направи и библиотека,и още сега мога да се обзаложа с който поиска,4е няма да влизат седми4но пове4е от 5-10 4овека(за това съм говорил с колеги,които са по4ти на същото мнение). :!:
Този профил вече не съществува.

lubeste
Контакти:

Re: Една сериозна тема извън спорта

Мнениеот lubeste » 19 дек 2008 18:27

абе там е най-евтино и за тва има най-много боклуци.....дали ше е студентски град или филиповци няма значение...където има бклуци винаги има и проблеми

lkt

Мнениеот lkt » 19 дек 2008 18:30

NAPALNO SAM SAGLASEN S TEB..TOVA E MNOGO PREUVELI4ENO I NIKOI OT STUDENTITE NEZNAE ZA KAKVO TO4NO PROTESTIRA I KAKVO ISKA.. TOVA E SAMO NIAKAKVA PUBLI4NOST ZA KOETO I TE SAMITE NEZNAIAT ZA6TO IM E.. ISTINATA E 4E TO4NO TAKAV ZIVOT IM XARESVA NA STUDENTITE I ZATOVA E TAKA TAM...

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 19 дек 2008 18:36

lubeste написа:абе там е най-евтино и за тва има най-много боклуци.....дали ше е студентски град или филиповци няма значение...където има бклуци винаги има и проблеми

Явно не си студент,а като гледам какво си написал едва ли и някога ще станеш.Между другото поинтересувай се и ще разбереш,4е Студентски град е един от най-скъпите в България.

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 19 дек 2008 18:40

а ти май явно не си от София щом твърдиш такива глупости.....и най-скъп квартал ли е или град.или имаш предвид, че в заведенията е скъпо(!?).... и съм студент колкото и да не ти се вярва.

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 19 дек 2008 18:51

lubeste написа:а ти май явно не си от София щом твърдиш такива глупости.....и най-скъп квартал ли е или град.или имаш предвид, че в заведенията е скъпо(!?).... и съм студент колкото и да не ти се вярва.

Извинявай,ако наистина си студент и съм те подценил,но информацията ми е достоверна.Не,4е важно за друго става дума.

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 19 дек 2008 19:02

еми от гледна точка на заведенията в студ град е с 25-30 % по евтино от колкото в центъра.наема в общежитията мисла че е около 30-40 лева на месец.просто там отиват адски много хора от провинцията и много голяма част от тях си мислат , че продължават да си живеят на село.виждат някое друго заведение дето е тънко,пият 4-5 водки и решават , че квартала е техен....и така стават глупостите.давам ти пример който ми се случи лятото.отиваме с две приятелчета в някъв бар в студ град.не знам как се казва.някъв закътан ама приятен.седиме отвънка.от там излизат 3-4 момчета от които 1 бая пиян.като излиза от входа бута някво момче дето няма нищо общо с тия.седи си на масата и си пие бира.чака си момичето.не се збиха и сичко се размина.обаче ония точно си тръгват по пътя....и се чува някво блъскане.чак като си тръгнахме се разбра че тия ташак е счупил страничното огледало на колата му.колата беше закътана и не се виждаше....а там е пълно с такива келеши :!:

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 19 дек 2008 19:25

lubeste написа:еми от гледна точка на заведенията в студ град е с 25-30 % по евтино от колкото в центъра.наема в общежитията мисла че е около 30-40 лева на месец.просто там отиват адски много хора от провинцията и много голяма част от тях си мислат , че продължават да си живеят на село.виждат някое друго заведение дето е тънко,пият 4-5 водки и решават , че квартала е техен....и така стават глупостите.давам ти пример който ми се случи лятото.отиваме с две приятелчета в някъв бар в студ град.не знам как се казва.някъв закътан ама приятен.седиме отвънка.от там излизат 3-4 момчета от които 1 бая пиян.като излиза от входа бута някво момче дето няма нищо общо с тия.седи си на масата и си пие бира.чака си момичето.не се збиха и сичко се размина.обаче ония точно си тръгват по пътя....и се чува някво блъскане.чак като си тръгнахме се разбра че тия ташак е счупил страничното огледало на колата му.колата беше закътана и не се виждаше....а там е пълно с такива келеши :!:

Съгласен съм но както написах в на4алото това може да се слу4и на всякъде.Винаги може да стане някакъв инцидент.За да се намалят те трябва да има по-голям контрол(то и в момента е голям),както и е въпрос на възпитание и самосъзнание.Не мисля,4е забраните са решение,това с енари4а комунизъм.Не ме разбирай грешно но не виждам смисъл в това дискотеки да се превръщат в библиотеки.Разбира се свободата не трябва да се превръща в свободия.Но щом и колежките ми както и техни приятелки ми казват,4е не ги е страх да се прибират ве4ер сами зна4и нее такъв ад,разврат и произвол както се опитват да го изкарат.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 дек 2008 21:42

dadadada написа:http://hanovete.com/?recruit=175487

тва момче съм сигурен, че е на 13-14 години и някои му е казал , че е адски интересно да пуска глупавия саит , за тая игра ... и сега само това прави. Наистина е дразнещо , чета си мненията на хората тука по даден въпрос и по едно време дададададада пуснал тая идиотщина.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 19 дек 2008 22:28

Върни се в “Свободна зона”