Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
lubeste написа:абе там е най-евтино и за тва има най-много боклуци.....дали ше е студентски град или филиповци няма значение...където има бклуци винаги има и проблеми
lubeste написа:а ти май явно не си от София щом твърдиш такива глупости.....и най-скъп квартал ли е или град.или имаш предвид, че в заведенията е скъпо(!?).... и съм студент колкото и да не ти се вярва.
lubeste написа:еми от гледна точка на заведенията в студ град е с 25-30 % по евтино от колкото в центъра.наема в общежитията мисла че е около 30-40 лева на месец.просто там отиват адски много хора от провинцията и много голяма част от тях си мислат , че продължават да си живеят на село.виждат някое друго заведение дето е тънко,пият 4-5 водки и решават , че квартала е техен....и така стават глупостите.давам ти пример който ми се случи лятото.отиваме с две приятелчета в някъв бар в студ град.не знам как се казва.някъв закътан ама приятен.седиме отвънка.от там излизат 3-4 момчета от които 1 бая пиян.като излиза от входа бута някво момче дето няма нищо общо с тия.седи си на масата и си пие бира.чака си момичето.не се збиха и сичко се размина.обаче ония точно си тръгват по пътя....и се чува някво блъскане.чак като си тръгнахме се разбра че тия ташак е счупил страничното огледало на колата му.колата беше закътана и не се виждаше....а там е пълно с такива келеши
dadadada написа:http://hanovete.com/?recruit=175487
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта