Моля Ви се, помогнете ми. Искам да изтрия фейсбука си, но като уж го деактивирам ми казва, че с ника и паса мога да си ползвам постарому всичко. Т'ва не е никакво деактивиране :/
Как да изтрия гадината?
Фейсбук-изтриване на профил ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Фейсбук-изтриване на профил ?
запазва ти се ника и паса един ден ако решиш да се върнеш да не си правиш нов
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА
-
- Контакти:
Т'ва не е никакво изтриване. Като си влезна и публикации и снимки и всичко си е на мястото. Все едно съм се лог аут-нал!
Знам, че има опция да се изтрие окончателно и безвъзвратно. Но не знам къде да я намеря. Помогнете ми!
Знам, че има опция да се изтрие окончателно и безвъзвратно. Но не знам къде да я намеря. Помогнете ми!
Да. 

- fabregas_949
- Контакти:
fifa-turniri написа:Т'ва не е никакво изтриване. Като си влезна и публикации и снимки и всичко си е на мястото. Все едно съм се лог аут-нал!
Няма такава опция. След като го изтриеш, той се изтрива, като после пак можеш да го активираш. Докато е изтрит профила не съществува, никой друг не може да влезне в линка ти - дава че е грешна страница!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
fifa-turniri написа:Т'ва не е никакво изтриване. Като си влезна и публикации и снимки и всичко си е на мястото. Все едно съм се лог аут-нал!
Ами просто недей влиза! Като изтрит ще си!

Рови приятелю. На мен също ми бе по- трудно да го изтрия, отколкото да създам профилът

Дай на настройки, след това закриване на акаунт и чети вимателно...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Това беше една от основните причини, поради която 20 000 души се отписаха в уречен час. След въпросното триене профилът не може да се види от потребителите, но пък винаги можеш да се логнеш отново. Така, че мислете му преди да качвате!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
- sir George
- Контакти:
Що не си изтриеш всички снимки ,информация,статуси,да премахнеш всичките си приятели от списъка!Чак тогава "трий" профила! иначе това е разработка на ЦРУ!Лесен и достъпен начин до лични данни! 

-
- Контакти:
Абе аз лични данни никога не съм качвал, не съм глупав. И нивото на поверителност беше на ниво.
Вече изтрих всички снимки, стената също е изтрита, а нещата по стената са изтрити до точно една година назад.
Вече изтрих всички снимки, стената също е изтрита, а нещата по стената са изтрити до точно една година назад.
Да. 

Ебати и изтриването
профила го няма, докато не се логнеш- хахахах
накъде е тръгнал тоя свят.....

[center]
[/center]