Тренировки с гири

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

foryoubitch
Контакти:

Тренировки с гири

Мнениеот foryoubitch » 29 сеп 2010 20:23

Някой разбира ли от програми или колко пъти в седмицата и какви упражнения да правя :) че не съм запознат,имам само гири и едни пружини ще има ли полза само от тях ;)

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Re: Тренировки с гири

Мнениеот naiki » 29 сеп 2010 20:27

aко си постоянен ще има....много е важно да не прекъсваш
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 сеп 2010 20:28

foryoubitch написа:Някой разбира ли от програми или колко пъти в седмицата и какви упражнения да правя :) че не съм запознат,имам само гири и едни пружини ще има ли полза само от тях ;)

Само с гири и пружини няма да стане работата.Отиди в някоя фитнес зала,там си има инструктори,които ще ти обяснят как да тренираш ;)

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 29 сеп 2010 20:30

foryoubitch написа:Някой разбира ли от програми или колко пъти в седмицата и какви упражнения да правя :) че не съм запознат,имам само гири и едни пружини ще има ли полза само от тях ;)

Всеки ден яко блъскане

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 29 сеп 2010 20:31

всичко може да се прави с дъмбели стига да знаеш ;]
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 29 сеп 2010 20:33

ники87 е много прав! Ако не се научиш да правиш упражнението както трябва няма никакъв смисъл! Инструктор му е майката ;)
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

foryoubitch
Контакти:

Мнениеот foryoubitch » 29 сеп 2010 20:34

а към колко време на ден трябва,аз тренирам 1 час дневно обаче на 3 ден почнаха да ми треперят ръцете и не мога да си опъна пръстите :)и ми излизат рани на ръцете ;)

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 29 сеп 2010 20:41

За да не направиш някоя беля,първо се посъветвай с някой твой познат или приятел ,да ти обяснинай-основните неща,после порови в интернет има мнооооого инфо по въпроса,а най-добре е да идеш в залата при инструктор и да потренираш 2-3 месеца под негово наблюдение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 29 сеп 2010 20:44

foryoubitch написа:а към колко време на ден трябва,аз тренирам 1 час дневно обаче на 3 ден почнаха да ми треперят ръцете и не мога да си опъна пръстите :)и ми излизат рани на ръцете ;)

Виж пич така не се тренира! Предполагам не правиш много различни упражнения и натоварваш само една част от мускулите си. Прав си за това че на 3 дена се почива един, ама през всеки ден(от3те) натоварваш различна мускулна група. Отиди на инструктор можеш да си платиш дори само за едно посещение! ;) Успех дано след година да си като Джон Рамбо! :mrgreen:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

sladi4koto

Мнениеот sladi4koto » 29 сеп 2010 20:48

niki87 написа:

Само с гири и пружини няма да стане работата.Отиди в някоя фитнес зала,там си има инструктори,които ще ти обяснят как да тренираш ;)

Не го слушай. Познавам едно момче само от лицеви опори, набирания, кофички и коремни преси прилича на културист.
Дупето е като сърцето. Не вижда, но чувства

Върни се в “Свободна зона”