Ужас!!! Полицай изнасили жена.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Ужас!!! Полицай изнасили жена.

Мнениеот zuekaa » 26 сеп 2010 19:28

Полицай от Благоевградската полиция изнасили 42 годишна жена.Полицаят е служител на КАТ с 15 години стаж в системата на МВР.Полицаят е с мярка за задържане за 72 часа, това не му е било първото провинение с жени

п.с. Как допускат полицай, да работят в системата като са се провенили за такива тежки престъпления.

http://www.btv.bg/news/bulgaria/prestap ... sedka.html
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Ужас!!! Полицай изнасили жена.

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2010 19:30

Така си реагирал все едно това се случва само в България. Подобни неща се случват по целият свят.
Изображение

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 26 сеп 2010 19:33

Мен не ме интересува целия сват интересува мен "ТУК" ако за теб е нормално един полицай да да изнасилва жени и после да продължава да работи в с/мата на МВР ок ама за мен не нормално ПАНИМАЕШ
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 26 сеп 2010 19:39

PFC Litex написа:Така си реагирал все едно това се случва само в България. Подобни неща се случват по целият свят.

Какво ще кажеш да вземеш тази вечер и да се скриеш!?-ако ще лижеш задници то вземи го прави само за футбола....
Разбирасе че ще реагира така!!!
Това е ПОЛИЦАЙ...за да е там УЖ се минава доста тестове на които не се ПЛАЩА...ама всичко е УЖ!!!
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 сеп 2010 19:39

Къде казах, че е нормално, визирах реакцията ти и все едно това е възможно да се случи само у нас.
По-интересно е какво ще бъде наказанието му, а не действията му.

howmen, хайде да не ми казваш какво да правя и какво не, ок?

Имам си лично мнение по даден въпрос и не задължавам никой да се съобразява с него.

Свят голям, хора всякакви, подобни неща винаги може да се случат и мен ме интересува какво ще е последствието, защото ако същото е формално с едно уволнение, то това е по-страшно от самото деяние.
Последна промяна от PFC Litex на 26 сеп 2010 19:45, променено общо 2 пъти.
Изображение

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 26 сеп 2010 19:41

Шокирана съм.
:shock:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2010 19:42

zuekaa написа:Мен не ме интересува целия сват интересува мен "ТУК" ако за теб е нормално един полицай да да изнасилва жени и после да продължава да работи в с/мата на МВР ок ама за мен не нормално ПАНИМАЕШ

Да, нормално е полицай да изнасили жена, както е нормално полицай да е корумпиран, побойник, убиец. Вече ти казаха, че в цял свят е така и България е част от света, ако ти не си от този свят продължавай да се друсаш. Как разбра, че е продължил да работи в системата на МВР? Къде го прочети? Май е отстранен, а? Източника, от който ползваш информацията има ли го.
[offtopic]Гледам ти вече втори пост и разбирам, че интелектуалното ти ниво е под средното и не познаваш материята, по която пишеш.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 26 сеп 2010 19:46

това не му е било първото провинение с жени ----------------- ако беше прочел т ва щеше да разбереш че не му е първо провинени и ако не му е първо значи е трябвало да бъде уволнен и съден ПАНИМАЕШ и не ми се дърви интернет биячо
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
howmen
Контакти:

Мнениеот howmen » 26 сеп 2010 19:48

PFC Litex написа:Къде казах, че е нормално, визирах реакцията ти и все едно това е възможно да се случи само у нас.
По-интересно е какво ще бъде наказанието му, а не действията му.

howmen, хайде да ми казваш какво да правя и какво не, ок?

Имам си лично мнение по даден въпрос и не задължавам никой да се съобразява с него.

Свят голям, хора всякакви, подобни неща винаги може да се случат и мен ме интересува какво ще е последствието, защото ако същото е формално с едно уволнение, то това е по-страшно от самото деяние.

По интересното е че не му е за първи път!!!-и защо е в системата,кой го е протектирал да вземе и да обяви ЦВЕТАНОВ.
За такива събития трябва да се пише...защото няколко кръга от приближени упетняват цялата система,и е време вече да се реагира срещу тях както направиха с МАФИЯТА!!!
You`re My Wicked Live

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 сеп 2010 19:49

zuekaa написа:това не му е било първото провинение с жени ----------------- ако беше прочел т ва щеше да разбереш че не му е първо провинени и ако не му е първо значи е трябвало да бъде уволнен и съден ПАНИМАЕШ и не ми се дърви интернет биячо

Всеки е невинен до доказване на противното. Няма ефективна присъда за предишните си провинения, което означава, че не е имало доказателства и не са се случвали. Разлика от побой и изнасилване правиш ли? Виждам, че не правиш.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”