Залагания за "Стъклен дом"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Залагания за "Стъклен дом"

Мнениеот dindan » 25 сеп 2010 12:06

Само два дена преди официалната премиера на втория сезон на „Стъклен дом” по BTV , напрежението около бъдещото развитие на сюжета стремително нараства . Развръзката на любовния триъгълник между Боряна ( Елена Петрова) и баща и син Касабови (Стефан Данаилов, Калин Врачански) е може би най-очаквания момент от многобройната публика на най-успешния български сериал.
За първи път българска продукция предизвиква такъв огормен интерес сред родната публика.
След новината, че правата за излъчване на Първия сезон са продадени на турски телевизонен канал сега следва още едно доказатлство за международния интерес към „Стъклен дом”. Един от най-големите световни букмейкъри Унибет пусна вчера залог касаещ бъдещото развитие на съдбите на героите. Залогът е затова „Кой от героите ще бъде целунат от Боряна до края на епизод 10?” Зрителите могат да избират между Камен и Димитър, както и между вариантите никой от тях да не заслужи нейното вниманието или пък и двамата да успеят да му се порадват. В интерес на точността букмейкърът уточнява, че се зачитат единствено целувки по устата. Предпремиерните очквания на специалистите по залози посочват най-добър коефициент за вероятността само Камен да заслужи страстна целувка от любимата си. Всеки зрител , който има други очаквания от изхода на сагата може да гласува за това на сайта на Унибет.
На 26 септември от 20 ч. зрителите ще разберат дали още в първи епизод Боряна ще вземе решение за своето бъдеще, а дотогава можем само да преполагаме до къде може да стигне истерията по Стъклен дом" - "Време за истина”.
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Залагания за "Стъклен дом"

Мнениеот Madridist » 25 сеп 2010 12:11

Страхотен сериал, нямам търпение, утре да гледам началото на новия сезон. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 25 сеп 2010 12:16

Нямам търпение да свърши и този сезон.Надявам се да няма 3ти сезон!!! Надявам се БТВ и НОВА се усвестат и също така да спрат турските сериали ! Писна ми като се прибера и в 8 часа да няма нищо нормално за гледане по тези два национални ефира !!! Предпочитам да гледам по БНТ 1 някой глупав френски или руски филм от 70та година !!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 сеп 2010 12:18

Samoyl написа:Нямам търпение да свърши и този сезон.Надявам се да няма 3ти сезон!!! Надявам се БТВ и НОВА се усвестат и също така да спрат турските сериали ! Писна ми като се прибера и в 8 часа да няма нищо нормално за гледане по тези два национални ефира !!! Предпочитам да гледам по БНТ 1 някой глупав френски или руски филм от 70та година !!!

Стъклен дом е български филм
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

princa
Контакти:

Мнениеот princa » 25 сеп 2010 12:19

Samoyl съгласен съм ! ( с изкл на Стъклен дом ) И аз него гледам , но е БГ филм така че проблеми нямам :)

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 25 сеп 2010 12:22

За тези които не са ме разбрали, не исках да опрелича Стъклен дом с турските сериали !!! Много съм далеч от това , просто не обичам такива бавни и банални филми :)

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 25 сеп 2010 12:25

Samoyl написа:За тези които не са ме разбрали, не исках да опрелича Стъклен дом с турските сериали !!! Много съм далеч от това , просто не обичам такива бавни и банални филми :)

Никой не те кара да ги гледаш,има интернет,има замунда,има кино,избора не е никак малък
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 25 сеп 2010 12:28

Това е проблема , и е дискутиран и друг път в този форум.Не е нужно да ми се правиш на устроумен, защото не се получава.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 25 сеп 2010 12:45

Утре всички Левскари на Герена ,манете ги тия сериали ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

БАТЭ

Мнениеот БАТЭ » 25 сеп 2010 13:04

Залагам, че щом са успяли от Бтв да ти промият мозъка, си отгледан с бургери, чипс и телевизионна реклама и казваш на млякото сок от крава :lol: :lol: :lol:
Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината

Върни се в “Свободна зона”