Всички регионални структури на ВМРО ще изпратят жалби до Комисията за регулиране на съобщенията заради заглушаването на радиопредаванията на български радиостанции от чужди радиостанции.
Това съобщи във Варна областният координатор на партията Стефан Соколов, цитиран от БНР.
Жалбата на варненската организация е свързана с областите Варна и Добрич.
В нея се посочва, че през последните години на територията на двете области, до границата с Румъния, в обхват до 50 км във вътрешността на страната на посочените честоти, местните радиопредавания са заглушавани и на тяхно място се чуват предавания основно на турски или на румънски език.
Соколов посочи, че още на Дунав мост в посока Румъния престават да се чуват български радиостанции, а до границите ни има предаватели с мощност 30 киловата, при разрешени от българските закони три киловата.
Въпреки, че този проблем е поставян и на междуправителствено ниво, до този момент той не е решен.
От ВМРО съобщиха още, че подписката с над 330 000 подписа срещу приемането на Турция в ЕС вече е внесена в НС и от организацията ще настояват за провеждането на референдум на тази тема.
News.bg
Турски радиостанции заглушават нашите във Варна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Турски радиостанции заглушават нашите във Варна
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Турски радиостанции заглушават нашите във Варна
Брей кога успяха да стигнат до Варна
макар ,че проблема с турските радиостанции е стар и от години няма решение.

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Някой отново си търси поводи за нещо.
Аз живея на 100км от Дунав. В района където живея ефирно БТВ не се хваща, тъй като се заглушава от румънската TVR1, това как да го квалифицирам?
Има си международни закони за радио и телевизия, има си закон за честоти, мощности и т.н., нищо не зависи само от нас еднолично, така че ВМРО да вземат да впрегнат сили за нещо градивно и полезно, вместо отново да търсят изкуствени сензации
Аз живея на 100км от Дунав. В района където живея ефирно БТВ не се хваща, тъй като се заглушава от румънската TVR1, това как да го квалифицирам?
Има си международни закони за радио и телевизия, има си закон за честоти, мощности и т.н., нищо не зависи само от нас еднолично, така че ВМРО да вземат да впрегнат сили за нещо градивно и полезно, вместо отново да търсят изкуствени сензации
Последна промяна от PFC Litex на 01 авг 2010 20:08, променено общо 1 път.

Абе тия резаци превзеха вече Нова тв и БТВ-какво остава за радио каналите

Aз съм един от тези 330 000 души ,които дадоха подписа си против участието на Турция в ЕС
.Иначе по радиото слушам само гонг и фреш.Всичко онлайн слушам. 

R.I.P
Този ник вече е невалиден и никой не го използва.
що не сте на мача бе форумни чикиджии?да не би билетчето да ви е скъпо?

Който е в София да иде,всичко ок,иначе Браво на ВМРО,само така,все някой трябва да вземе нещата под внимание и да действа,ей народе опомни се,без да осъзнаете ви манипулират до тогава докато вече ще е късно,време е за действие
тез от ВМРО най-после откриха топлата вода,от над 20 години ги има тея заглушавания,при добро време(лятото) и турски телевизии се хващат ефирно по-някой път какво остава за радиата
HASTA DE LA VICTORIA
джони написа:що не сте на мача бе форумни чикиджии?да не би билетчето да ви е скъпо?![]()
![]()
Тъпако прост. От мойте чекии ти се празня на челото. Как да съм на мача като съм на работа БЕ?!? не ме дразни че идея си нямаш как ми се ходеше. убеден съм в победата на левски

Последна промяна от lapduh на 01 авг 2010 20:40, променено общо 1 път.