Една романтична история от трибуните на стадиона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Една романтична история от трибуните на стадиона

Мнениеот Бижутера » 24 юли 2010 09:35

Изображение

Странно нещо е спорният форум. Това е място, което живее собствен живот. Всякакви хора се събират, за да коментират спортните и футболни не/успехи и проблеми. Когато обаче такива липсват, разговорите стават доста лични. Като в темата, свързана с браковете. В наши дни, хората рядко споделят подобни неща, но за щастие, този път примерът е по-скоро изключение. Споделеното във форума ни припомни една стара романтична история. Е, не чак толкова стара…

Ще се върнем четири години и половина назад. Настанете се удобно на седалката на Националния стадион “Васил Левски”. И си представете, че тече мач от евротурнирите. Вечерта е студена, все пак е месец март. На полувремето сме. Феновете на българския отбор са изтръпнали, отборът им губи с 0:1.

На таблото минават две реклами на една от телекомуникационните компании, след това дикторът се обръща поименно към една от дамите в Сектор В. Няма грешка. Диджей Марти Джи посочва конкретен блок и ред. Моли я да се изправи, тя го прави, мислейки си, че участва в някаква томбола. Наградата за дамата обаче е пръстен и най-незабравимият момент в живота й. На таблото грейва снимка на момичето и нейният приятел, а секунди след това и надпис “Нина, обичам те, ще се омъжиш ли за мен?”. На стадиона вече звучи сватбеният марш на Менделсон. Тя обаче вече не чува и вижда нищо, защото до нея коленичил офицерът от Националната гвардейска част (в цивилни дрехи, разбира се), извадил е пръстен и се надява тя да каже “Да”.

Стадионът започва да скандира “горчиво” и всеки един от останалите 37161 зрители търсят с поглед двойката.

Цялата история обаче започва няколко седмици по-рано. Петър Козарев е в командировка в Македония. От там купува малък годежен пръстен. След завръщането си получава едно рамо от кума си, който е един от просветените. След това в уговорката влизат работещите в клуба и на стадиона - Калоян, Марияна и дикторът.

За малко обаче планът да се провали още на входа на стадиона. Докато Петър бил проверяван от полицай на влизане, униформеният извадил пръстена и попитал какво е това. Нина, на два метра от случващото се, така и не разбрала, въпреки че полицаят уведомил всичките си колеги по радиостанцията.

Изображение

Четири години и половина по-късно Петър Козарев и настоящата му съпруга Нина си имат и малък син - Георги. Живеят в София, работят всеки ден, но и двамата помнят романтичното предложение. Помнят го и много други хора, които писаха в същата тема във форума. И, да, историята е от Левски – Удинезе, осминафинал за Купата на УЕФА. 16 март 2006 година. След почивката и предложението за брак сините обръщат резултата и се класират за четвъртфиналите. Но не това е важното в случая...

Изображение

Станислава Кръстева, Gong.bg

Пуснах материала и тук, защото нашият форум има главна вина за припомнянето на брилянтната история на pehopeho и неговата половинка - Нина, която той така цапардоса (това е израз за изненада и сюрприз) на полувремето на Левски - Удинезе, че тя направо трябва да се чувства като истинска щастливка с рядък късмет. Аз присъствах на събитието на стадион "Васил Левски" и първоначално бях леко гневен, че разни хора се лигавят, когато целият стадион е вкиснал от неприятния резултат, но после на всички ни стана хубаво, двама човека показаха любовта си пред всички, а хората го приеха добре и се зарадваха на гениалната и мила идея на pehopeho...Много здраве, щастие и любов пожелавам от името на целия форум на (все още) младото семейство и Само Левски ;)
Последна промяна от Бижутера на 24 юли 2010 10:37, променено общо 1 път.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Една романтична история от трибуните на стадиона

Мнениеот stenly » 24 юли 2010 10:22

Така е... много приятен спомен ;)
Модераторите не са ви враг!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 юли 2010 10:28

Дайте да предлагаме брак на стадионите всички току виж отборите ни са окупирали Европейския връх. :lol: ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 24 юли 2010 10:38

това си го спомням и до ден днешен и никога няма да забравя физиономията на лицето си :)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юли 2010 10:45

И аз знам за тази история, но не в такива подробности. Благодаря на Бижутера за темата, а и на автора на статията. Честито на колегата pehopeho, да е жив и здрав с цялото си семейство и много успехи в живота :) .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 24 юли 2010 10:52

Аз също няма да забравя тази история! Целият стадион се оживи, въпреки минорното настроение на полувремето! Евала на Петър за идеята, може би е подопомогнал за обрата през второто полувреме! :)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 юли 2010 11:10

Супер беше, само като се сетя, как всички се въртяха да ги търсят :)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 24 юли 2010 11:11

много са готини хората от снимките, живи и здрави да са!
браво на колегата за смелостта !
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 24 юли 2010 11:22

След сватбата ми изглежда понапълнял :lol:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 24 юли 2010 11:48

Поздрав и от мен, с най-добри пожелания за щастливото семейство!

Върни се в “Свободна зона”