Big Brother Family...преброихме ли ги...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

red__army
Контакти:

Big Brother Family...преброихме ли ги...

Мнениеот red__army » 11 юни 2010 06:25

Силно се надявам хората които избраха олигофрени,да не са същите които се правят на такива и по футболните ни стадиони,има обаче адски много прилики,притеснително е....тинейджърите ни олигофрени,безхаберници,и сълзливи домакини гласуваха за олигофрени....преброихме олигофрените....300 002,. . . ако използвам лексиката на съвременнотото поколение ученици. . . . "виж ква яка татуировка има, цепи просто. . . . . яко се уригва, направо е брутален". . . 200 хил тинейджъра+100 хил безделника. . . . гласуваха за олигофрени, . . . . . не знам кои са приятели на Бойко,колко дълбоко е морето,колко на високо е Етрополе. . . . но е факт че децата ни са антихора, щом гласуваха за полуидиоти. . . .

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Big Brother Family...преброихме ли ги...

Мнениеот Gonzo0009 » 11 юни 2010 06:32

Остави,че са гласували за идиоти...Има толкова по - стойностни каузи за,които може да се помогне със същите пари
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 11 юни 2010 06:57

Голям срам! И аз съм тиинейджър, но никога не бих пуснал смс за толкова ограничена "кауза". Срам за целия български народ! Колко стойностни хора чакат с години на опашката за смс, а тия нещасници за 10 часа сабраха толкова смс-си, колкото да спасят поне 30 човешки жовота
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

fantom
Контакти:

Мнениеот fantom » 11 юни 2010 08:17

Не издържах още първия ден , превключих канала и не съм изгледал нито една от сериите на тази вредна за здравето реалити пародия ... Ако това е социална извадка от обществото ни , то нямаме никакъв шанс да оцелеем като нация и народ. Искрено се надявам това да не е така и продуцентите , организаторите и анализаторите на шоуто да са в голяма грешка в тези си оценки ...

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 11 юни 2010 09:06

И аз съм тиинейджър,но бях за Стефанови (Адвокатът и Стюардесата). Интелигентни хора,образовани, които са се реализирали и ще се реализират. Смейство и личности на,които трябва да се подръжава. НО естествено най-нормалните и интелигентни никой не ги брои. Колкото до Кузмови - по-добре тях отколкото 70 годишни старци,които в най-трудните за България времена,са избягали в САЩ. Не казвам,че там е лесно. Друг е въпросът,че са много лицемерни и двулични,а аз мразя такива хора. Така,че разбирам red-army,че го е яд. Може да е имал роднина,но нали знаеш,че ние сме малък,но много прост народ ;).
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 юни 2010 09:12

Не съм гледал нито едно издание на тоя Биг Брадър, но се досещам каква помия е било....не знам какъв социален мандрамуняк трябва да е човек, за да гледа подобна простотия, че и пари да им дава...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 юни 2010 09:34

То 'щото да гледаш Биг Брадър не е форма на кретенизъм, нали...? Да те светна ли, че няма голяма разлика между това да гледаш и да гледаш и да смс-иш?

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 юни 2010 09:39

Бижутера написа:Не съм гледал нито едно издание на тоя Биг Брадър, но се досещам каква помия е било....не знам какъв социален мандрамуняк трябва да е човек, за да гледа подобна простотия, че и пари да им дава...

Подкрепям Бижутера.Гледал съм само рекламните заставки на това гнусно предаване Биг Брадър Фемили и съм отвратен тотално.От екипа който го направи,от водещия Ники Кънчев,от другите ко-водещи и защитници на тоя и оня и най-много участниците.Безумна помия. ;)
metodito написа:То 'щото да гледаш Биг Брадър не е форма на кретенизъм, нали...? Да те светна ли, че няма голяма разлика между това да гледаш и да гледаш и да смс-иш?

Тотално е прав metodito.Само някой идиот може да иде да участва,а полуидиот може да прати смс,за такава олигофрения.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 11 юни 2010 09:53

Аз не знам даже как може някой да гледа предаване като Big Brother ! Залага се на простотията и интригите и всъщност създателите му точно такива хора подбират,за да ги вкарат в Къщата ! А и това гласуване с sms-и,както каза gonzo0009 тия пари верно могат да отидат за друго,спортни площадки например,а не за гушата на няколко човека и спечелилия простак ! Аз лично харесвам много повече Survivor и такива съзтезателни формати ! Друг е въпроса,че ТВ рядко гледам,че освен с Бай брадър,имаме и турски сериали който са пълна леж и ни се набива в главата,че сме били прост народ... :shock: а не сме по-прости от другите,но както и да е ! На който му харесва тая селяния,да си дава парите и да си троши нервите ;)
Изображение

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 11 юни 2010 10:11

Не знам какво толкова интересно има да гледаш толкова ТЪПО предаване.
Вчера го загледах за 2 минути,да видя къде аджеба се крие магията на ББ(биг брадър,а не Бойко Борисов :lol: ).На сцената бяха неква руса и хърбав мъж с черна коса.Като ги питаха защо да гласуват за тях,изречението беше следното.Гласувайте за нас защото бяхме истински през цялото време...
Не съм гледал преди това ама бас държа че и другите семейства са повторили поне по 2 пъти тази крилата фраза.
Тъпотията те заобикаля,и лошото е че вече е навсякъде и не можеш да се пребориш под натиска й.
Ядосах се вчера на тия идиоти,ама като се сетих че започва световното ми стана яко :lol:

Върни се в “Свободна зона”