Юзеиров посреща симпатизантите си с фес на главата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Юзеиров посреща симпатизантите си с фес на главата

Мнениеот Sleepwalker » 02 апр 2010 13:08

Братята Али и Юзеир Юзеирови посрещат симпатизантите си пред хотел „Шумен“. Вторият от тях се появи с фес на главата. След малко двамата ще поднесат венец пред паметника на генерал Каварналиев, където има близо 50 активисти на ВМРО и граждани на Шумен. :shock: :shock:

http://topnovini.bg/

Няма такова нахалство и такава наглост! :evil: :evil:

На тоя сайт може да се следи развитието на въпроса!
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: Юзеиров посреща симпатизантите си с фес на главата

Мнениеот Sleepwalker » 02 апр 2010 13:17

Юзеир Юзеиров: Бих искал родният ми град Търговище да си върне старото турско име Ески джумая

http://topnovini.bg/node/1027

:evil: :evil: :evil: :evil:
Това минава всякакви граници!Тоя си плаче за панделата! :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 02 апр 2010 13:19

Юзеир Юзеиров: Бих искал родният ми град Търговище да си върне старото турско име Ески джумая
:evil:

Да не му върнат на него старото Българско име

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 02 апр 2010 13:20

Тоя гад пита кога Търговище е бил български град!!!Малеее,направо съм извън кожата си!!! :evil: :evil: :evil:
Изображение

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 02 апр 2010 13:22

Не съм расист и се надявам никога да не бъда. Винаги съм се опитвал да се държа еднакво с хората, без значение от какъв етнос са и каква вяра проповядват, но си мисля, че България и българите станаха прекалено толерантни към подобни индивиди. После турци и цигани ще пищят, че ги дискриминират, бият и т.н. Но истината е, че самите те си го правят така. :x

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 02 апр 2010 13:23

НЕ на толерантността! Стига! Видяхме до къде ни докара!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 02 апр 2010 13:26

абе хора , спрете и се замислете, тоя клоун е пълна бутафория, какви партии какви 20 лв, той винаги се активизира като има някакви събития за да се пише за него, а не е ли целта на фона на тоя Доган да излезе почти като българск инационалист например. Ай помислете струва ли си тоя вниманието.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 02 апр 2010 13:26

Ако продължават ей такива като вас да му обръщат внимание на глупостите ,ще продължават и те да ги сътворяват.Я вижте на Адем Кенан как спряха да му обръщат внимание и вече никакъв го няма.Иначе щеше да вдига бунт ,да сменя името на България и други глупости.Има ги всякакви идиоти ,даже и на другата противоположност като Волен Сидеров,Боян Расате и т.н. Ама то куче ,което много лае не хапе ,тъй че ги оставяйте тея понеже има много по-смислени проблеми ,които си търсят решение.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 апр 2010 13:32

YANTRA_FOREVER написа:Ако продължават ей такива като вас да му обръщат внимание на глупостите ,ще продължават и те да ги сътворяват.Я вижте на Адем Кенан как спряха да му обръщат внимание и вече никакъв го няма.Иначе щеше да вдига бунт ,да сменя името на България и други глупости.Има ...

Ми хем мисля, че си прав, хем не. Такива като Юзеиров и Расате/Сидеров трябва да се посръчкват с пръчката от време на време да не се правят на важни. Леки шамарчета, ей така е най-гадно. Днес ще му направят пълна данъчна проверка, утре ще го извикат в полицията за справка. Ей така, да знаят, че има някой който го гледа. Разпасаха се и от едната и от другата страна.
Hristomil kostov написа:ТРЯБВА ДА СТЕ ЕВРОПЕЙЦИ.КАКТО ВЪВ ФРАНЦИЯ ЗАБРАНИХА ЗАБРАДКИТЕ НА НЕВЕРНИЦИТЕ ТАКА ТРЯБВА И В БЪЛГАРИВ ДА ЗАБРАНЯТ ФЕСОВЕТЕ.БЪДЕТЕ ЕВРОПЕЙЦИ.

Това е правилно, така ли? Е, баш такъв европеец да съм не ща! И виж как пишеш името на страната си. Поне пунктоацията спазвай. Не ви разбирам неграмотните нацита аз.

Потребителски аватар
Blue Varna
Контакти:

Мнениеот Blue Varna » 02 апр 2010 13:45

Като ви чета коментарите още малко и ще го защитите тоя фес...Това минава сякакви граници.Вие какви сте Българи или Турци?Къде Живеете в България или в Турция?Стига толерантност стига компромиси.Утре не само новини ами и цели "национални" канали на турски език ще имаме.Децата ни вместо български и англииски(примерно) след 5-ти клас,ще учат турски и англииски...И тогава ли ще кажете не им обръщайте внимание????Сидеров е прекалено краен,но можеби това е решението един път за винаги сяка жаба да си знае гьола.секи гражданин да си знае даржавата
Жените са като богомолки - докато не изядат на мъжа главата, не се спират

Върни се в “Свободна зона”