Кой е най-добрият интернет доставчик според вас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jivko4

Кой е най-добрият интернет доставчик според вас

Мнениеот jivko4 » 03 яну 2010 14:17

Сигурна връзка,цена до 30 лв,скорост да не е по малко от 500КВ/сек)
От Сливен съм
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

redkiko4
Контакти:

Re: Кой е най-добрият интернет доставчик според вас

Мнениеот redkiko4 » 03 яну 2010 14:24

BTK 14 MB 25 kinta. за 2 години 2 пъти ми е спирал за по 20 мин

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 03 яну 2010 14:42

БТК са относително сигурен доставчик,поддържащ горе-долу еднаква скорост без много колебания.Има ги навсякъде и не са скъпи.Проучи си все пак локалните фирми какво предлагат. ;) Аз съм в Шумен, но подобно на пича по-горе,нямам почти никакви оплаквания. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Cherven_poboinik
Контакти:

Мнениеот Cherven_poboinik » 03 яну 2010 14:47

хмм ако отворя тема .. какво да си сготвя пържени картофи или кюфтета дали няма да ме баннат ;) :lol:
[center]ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ[/center]

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 03 яну 2010 14:48

redkiko4 написа:BTK 14 MB 25 kinta. за 2 години 2 пъти ми е спирал за по 20 мин

БТК? Това с право заслужава да се кандидатира за вица на годината :) Лично аз съм сменявал 2 доставчика, но съм си изградил мнение общо взето как "работят" Никога ама никога не се връзвай на БТК (да, ниски пари - "висока" скорост) но на каква цена? Услужването им - под ВСЯКАКВА критика, интернет-а спира през 2-3 минути, обадиш им се да ти помогнат с еди-коя си грешка примерно, те казват, че в момента нямали възможност. Няма нужда въобще да ги коментирам тия, ако не ми вярваш или искаш да се убедиш напиши "БТК" в Гугъла и виж "позитивните" отзиви на хората за тези пещерняци. Помня, че ми се бяха обаждали ДВА пъти да ми предлагат интернет-а им - първият се държах учтиво, казах, че ще помисля и така.. Вторият - телефонния Чък Норис в действие - яко хранене :) :) Темата ти е неточна, трябваше да уточниш, че става дума за Сливен а не за България - защото в България най-добрият доставчик е МЕГАЛАН. Но стига толкова за БТК, както казах ако искаш да се убедиш на 100 процента им напиши съкращението в Гугъла. Не се връзвай и с интернети предлагащи кабелна (просто защото връзката пак ще е ниска..) Но общо взето аз с 3 МБ свалям филми за 5-10 минути, така, че мисля проблем няма да са тези 14 МБ както колегат по-горе каза. Гледаш "пакетите" и преценяваш кое е най-удобно за теб. ЧНГ на всички съфорумци ;) (сега чак влязох..)
Последна промяна от Sofiaatowern на 03 яну 2010 14:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 03 яну 2010 14:51

jivko4 написа:Сигурна връзка,цена до 30 лв,скорост да не е по малко от 500КВ/сек)
От Сливен съм

Comnet ;)

tmc_envy
Контакти:

Мнениеот tmc_envy » 03 яну 2010 14:52

Sofiaatowern написа:
redkiko4 написа:BTK 14 MB 25 kinta. за 2 години 2 пъти ми е спирал за по 20 мин

БТК? Това с право заслужава да влезе във вица на годината :) Лично аз съм сменявал 2 доставчика, но съм си изградил мнение общо взето как "работят" Никога ама никога не се връзвай на БТК (да, ниски пари - "висока" скорост) но на каква цена? Услужването им - под ВСЯКАКВА критика, интернет-а спира през 2-3 минути, обадиш им се да ти помогнат с еди-коя си грешка примерно, те казват, че в момента нямали възможност. Няма нужда въобще да ги коментирам тия, ако не ми вярваш или искаш да се убедиш напиши "БТК" в Гугъла и виж "позитивните" отзиви на хората за тези пещерняци. Помня, че ми се бяха обаждали ДВА пъти да ми предлагат интернет-а им - първият се държах учтиво, казах, че ще помисля и така.. Вторият - телефонния Чък Норис в действие - яко хранене :) :) Темата ти "малко" не е неточна, трябваше да уточниш, че става дума за Сливен а не за България - защото в България най-добрият доставчик е МЕГАЛАН. Но стига толкова за БТК, както казах ако искаш да се убедиш на 100 процента им напиши съкращението в Гугъла. Не се връзвай и с интернети предлагащи кабелна (просто защото връзката пак ще е ниска..) Но общо взето аз с 3 МБ свалям филми за 5-10 минути, така, че мисля проблем няма да са тези 14 МБ както колегат по-горе каза. Гледаш "пакетите" и преценяваш кое е най-удобно за теб. ЧНГ на всички съфорумци ;) (сега чак влязох..)

абсолютно съгласен съм за БТК ..
по-глупав интернет НЯМА , няма и да има ..
аз в момента съм на него и в последните няколко седмици спира постоянно , работи за 2-3 минути и пак спира , като можеш да разглеждаш това което си разглеждал допреди малко ..
оставяш модема да "почине" ама ТЦ !
за другите не знам , но съм чувал хубави неща за Мегалан не само от човека, който цитирах :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 03 яну 2010 14:53

тука стана като реклама ебаси :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 03 яну 2010 14:55

Какво лошо има да пита човека - нали е свободна зона, пфу.. Иначе Мегалан е локализиран само в София ако си там не се колебай да го пробваш ;)

Върни се в “Свободна зона”