Judas Priest

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Judas Priest

Мнениеот Siegfried » 07 ное 2009 18:42

Само за феновете на боговете на метъла !!! Мен лично ме разбиват всеки път , щом ги слушам - Painkiller , Nostradamus , United , Beyond the Realms of Death , Breaking the Law - малка част от най-яките им парчета !!! Искрено се надявам да дойдат в България и да взривят атмосферата с качествен и високоскоростен супер-метъл !!! JUDAS PRIEST FOREVER !!!
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Judas Priest

Мнениеот shumnaliq » 07 ное 2009 19:01

боговете на металЪ са Металика !!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

bobocho
Контакти:

Мнениеот bobocho » 07 ное 2009 19:03

Judas Priest са велики! Но когато Роб Халфорд си призна, че е гей, вече за мен не са същите. AC DC, ЛОКО ПЛОВДИВ и водка до гроб!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 07 ное 2009 19:04

Човече!!!!
Judas Priest и Rob Halford са богове!!!!
За мен това е най-якото събитие - да отивам на мач на Левски, а в слушалките да съм си надънил яко Judas!!!
Това е една от малкото групи, на които мога да слушам по всяко време и с часове всички тави - песен по песен, без да ми омръзват.
Първия албум на Judas, който ме зариби, беше Stained Class' 78. Това беше 1982 г., бях трети клас. После естествено наваксах. Едно от първите парчета, които хванах по слух на кухарка, беше Love Bites!
После години наред албум номер едно ми беше тава, която сред останалите фенове не беше много популярна - Point of Entry - страшно се кефя и до днес на Turning Circles, Heading Out to the Highway. Класика.
А за всички времена най-готината метъл тава ми е била Defenders of the Faith! нечовешко!!!
Най-якото е, че колкото повече одъртява Роб, толкова по-як и готин става. Не съм педал. Беше ми малко странно, когато той обяви официално преди 15 тина години, че е гей. Обаче навсякъде, по интервюта, концерти изобщо в публичните си прояви, си се държи адски мъжкарски. Абе, кефи много, дори и сега. Може би знаеш, че издадоха на 14 юли концертен албум - A Touch of Evil.
Него, както и много други неща, можеш да чуеш БЕЗПЛАТНО НА стрийм на адрес:
http://www.myspace.com/judaspriest
Heavy metal, копеле!!! Много ме изкефи като пусна тая тема!!!
Да си жив и здрав!!! Дори и да не сме от един и същ отбор. Това няма значение. Важното е музиката да продължава да ни кефи! За това няма възрасти!!!

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 07 ное 2009 19:11

shumnaliq написа:боговете на металЪ са Металика !!

Пич, за да уточня, да не се ядосваш и да превръщаш тази тема в идиотски спор, кой е по-добър, да ти кажа, че "богове на метъла" е журналистически термин, измислен от сп. Керранг (най-реномираното списание в света за метъл) и се отнася за Judas Priest, защото те имат парче Metal Gods, една от класиките им от 1980 г.
По същия начин Kings of Metal е титла, която се отнася за Manowar, щото имат такова парче. Това в никакъв случай не означава, че няма по-добри от тях. Изобщо сравненията са неуместни. Ти си харесваш Metallica, ние си харесваме Judas. Споко.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 07 ное 2009 19:16

велика банда, с велик вокал (макар и гей)!
най-любимото ми парче е Painkiller, винаги ми вдига адреналина като го чуя!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

redkiko3
Контакти:

Мнениеот redkiko3 » 07 ное 2009 19:45

чуи новата тава на милко калаиджиев и друга песен ще запееш :)

comeundone
Контакти:

Мнениеот comeundone » 07 ное 2009 20:17

^ бегом у леву....

аз лично си падам по по-лека музика - Whitesnake , Scorpions , Deep Purple , Foreigner .... no All guns blazing и Breaking the law изпълват душата рано сутрин .
rock4die
Последна промяна от comeundone на 07 ное 2009 20:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 07 ное 2009 20:18

shumnaliq написа:боговете на металЪ са Металика !!

И ти и автора не темата нещо сте се объркали!
Боговете на метъла са Manowar!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 07 ное 2009 20:22

Вижте сега, тва кой е гой и кво сере нема значение когато музиката му е велика!!! Тоя Милко Калайджиев примерно ако предположим, че не е гей (предполагаме напълно хипотетично) да не би да му харесвате музиката?!?!? Вероятно самия той не си я харесва.

Джудас са велики! И все пак аз съм от Кралете на метъла :)
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”