Коментатора на Ринг
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Борис Касабов???
Исках да ви питам за мнението ви за Касабов. П принцип знам, че е някакъв шеф в тази объркана тв Ринг Бг. Сигурно това е и причината човекът да се самоназначи да коментира всички най-яки мачове в ЛЕ и всички в ШЛ. Само че поне според мен не се представя много добре като коментатор. Нищо лично нямам към него, обаче той е от старата школа. Мачове като него се коментираха преди 10 години някъде. В тая тв работят сигурно към 50 човека как все той ги коментира мачовете? Много по-добре щеше да е Касабов да води студиото с въпросите, а младите момчета които сега го водят Илиян Енев и примерно Петър Мисов да коментират мачовете. Слушал съм ги тях двамата как коментират и мога да кажа, че са по-добре от изчерпаният Касабов. Но какво да се прави объркана телевизия, всичко е с гллавата наопаки в нея
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- POPCORN
- Контакти:
Re: Борис Касабов???
мен не ми харесва.дано да не коментира нашите мачове !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Коментатора на Ринг
Гледам Ринг и се чудя на този водещ - що за манталитет трябва да имаш ,за да твърдиш, че след загуба трупаш самочувствие .
Жалко за него и всеки индивид ,който мисли ,че като си загубил от Виляреал и си направил X с резервите на Фулъм трябва да се радваш и да трупаш самочувствие.
Иначе поздрав и за двата ни отбора, че се бориха ,но не достатъчно, все още това ни куца като манталитет-жаждата за борба и себераздаване.
Жалко за него и всеки индивид ,който мисли ,че като си загубил от Виляреал и си направил X с резервите на Фулъм трябва да се радваш и да трупаш самочувствие.
Иначе поздрав и за двата ни отбора, че се бориха ,но не достатъчно, все още това ни куца като манталитет-жаждата за борба и себераздаване.
Re: Коментатора на Ринг
Като ни гледаш нивото на футбол в България, мислиш ли, че не трябва да се радваме на Х срещу резерви на Фулъм и минимална загуба от Виляреал? М?
След на земята. Не живееш някъде на запад.
След на земята. Не живееш някъде на запад.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Борето е един от най-добрите коментатори в България.Незнам какво толкова не му харесвате.
Има вече такава тема

- POPCORN
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Борето е един от най-добрите коментатори в България.Незнам какво толкова не му харесвате.
много вика при всяккаво полужение.бате ще си признаеш ли, че не беше прав за публиката, че няма събереме 30

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Да Касабов е много зле. Просто е стар вече и трябва да се дава път на младите. В Сащ 94 беше супер, ама минаха тия години. Колкото до мачовете- шибан ден и за двата отбора. ЦСКА изпусна 3-те точки, Левски едната. Левски не играха зле според мен, дори ме изненадаха. Следващия кръг също се очертава неприятен- двата отбора играят срещу двата римски гранда. А Лацио и Рома загубиха днес и в следващите мачове ще се хвърлят на живот и смърт. Но шанс има винаги- и двата отбора могат да постигнат позитивни резултати в следващия кръг
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Победите носят самочувствието не загбите.След като ни е такъв манталитета ,такъв ще ни е и футбола -на ниво нула.
Не става дума за Касабов, а на този младеж който раговаря с Г.Василев
Не става дума за Касабов, а на този младеж който раговаря с Г.Василев
аз също смятам че Касабов е добър коментатор,а и на мен това ми харесва че коментира по-емоционално мачовете.