http://www.youtube.com/watch?v=vVvstlQIQNc
Потресен съм от това видео. Не че особено ме изненадва, но наистина е страшно. Просто се чудя дали изобщо има някакъв смисъл да се живее сред това стадо от гамени в тази държава.
Знам, че в този форум има и хора под 20 години, моля да коментират и да разкажат за техните часове и как те гледат на този материал.
Много съжалявам и за момичето, предполагам е на моята възраст. Просто иска да си върши работата. Каква точно вина има за случващото се и какво би могла да направи за да не е така?
Съвременното училище
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Съвременното училище
Човек, не знам какво очакваш. Само погледни тука какви индивиди пишат. Регистрирал си ник-а преди 2 дена и почва да псува, да пише простотии и да се заяжда. Простащина огромна...... За к'во говориме. И това в повечето случай са хора на по 16-17 години. Ти какви очакваш да станат - мега културни интелигенти ли? На 100 двама ще станат. А останалите 98????
Ако това е синът ми, бедна ви е фантазията какво ще му се случи! Къде са родителите? Тези гаменчета вън от училище. Една година в специални заведения. Да ги спукат от работа, ама кърска работа и като се върнат на училище да знаят за какво са там. Ако това ми е син си го взимам в къщи и няма да мръдне 1 година ни на заведение, ни на дискотека, никъде. Ще излиза само с мен и ще бачка до спукване. Ама само най-тежката работа. Да разбере, че по този път на където е тръгнал го чака точно това, а има и друг-на бюро в офис със секретарка да му прави кафе и т.н. Но си мисля и друго. Момичето не може да се справи. Просто няма възможностите. Вярвайте това при мен не може да се случи! Нищо, че не съм даскал.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
Олигофрени ! Децата на простите родители стават също прости хора ! Друго не може и да се очаква ! Всъщност, това е държавна политика - опростачване на нацията и от там по-лесното и управление ! Вече 20 години е така ... Тъжно и жалко,... но факт !!!
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

marmi52 написа:Олигофрени ! Децата на простите родители стават също прости хора ! Друго не може и да се очаква ! Всъщност, това е държавна политика - опростачване на нацията и от там по-лесното и управление ! Вече 20 години е така ... Тъжно и жалко,... но факт !!!
Да и от някои мои приятели, чувамподобна теория, все си казавам, че е твърде конспиративна, но е факт, че нацията наистина изпростява до крайни нива. Резултатите също са видни, хората са манипулирани по елементарен начин, а финансовия резултат от това е ясен.
И все пак държавата е съвкупността от гражданите. Ако всеки един родител е възпитал децата си по този начин или е допуснал да се превърнат в такива животни, кой му е виновен? Какво общо има правителството с това, че Груйо и Пенка не са възпитали сина си Панчо, облъчвали са го с чалга, домашен побой, насилие, не са му купили една книга.
Просто няма отговорни граждани, всичко е една маса от разлагащи се отпадъци.
Последна промяна от DamonHill на 08 авг 2009 17:04, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
това е едно от най-пропадналите училища в пловдив.незнам защо го изкарвате като представителна извадка за всички младежи.аз докато съм бил в училище е имало много глупости,но никога бой, особено срещу учител.
plovdivesamona6 написа:това е едно от най-пропадналите училища в пловдив.незнам защо го изкарвате като представителна извадка за всички младежи.аз докато съм бил в училище е имало много глупости,но никога бой, особено срещу учител.
Ама кой е казал, че е преставителна извадка? И аз незнам как попаднах на този клип и останах шокиран. Като не е представителна извадка, няма проблем, така ли?? Баси разсъжденията. Ами във всеки град над 50 000 има по едно, две или три 'пропаднали' училища (в София тогава са 30) и няма проблем. В коя друга държава това може да се случи? А ако трявба да се сравняваме с Европейския съюз ние сме направо червеи, не съвременни хора.
Аз помня и други времена, когато Грую и Пенка, колкото и прости хора да бяха, имаха време за децата си. По някой шамар да им ударят, по някое ухо да им издърпат и да им кажат, че така не бива и овреме да ги направят хора ...
С годините Грую и Пенка заети изцяло с ежедневната борба за оцеляване загубиха времето за децата си. Те растат "възпитавани" от "Шоуто на Слави" и други подобни, където учителят е представен в най-добрия случай като дебил, а темите за образование, наука, ценностна система са заместени от тези за секс, пиянстване и т.н. Децата са като попивателна - каквото видят и го повтарят ! Смятат, че всичко, което се дава по телевизиите е правилно и добро ! Същата държава, която принуди родителите да се откъснат от децата си, борейки се ежедневно за хляба, дава унизителни заплати 20 години на учителите ... Един учител ходи с 5 лева джобни на ден, а едно дете на богати родители в 3-ти клас с 50-100 лева джобни на ден ...
Има и още много "заслуги" на държавата за днешното положение ...
Не съм съгласен, че държавата това сме ние ! Държавата това е системата и нейните държавни органи, ... както и много други компоненти, сред които на последно място са гражданите ...
С годините Грую и Пенка заети изцяло с ежедневната борба за оцеляване загубиха времето за децата си. Те растат "възпитавани" от "Шоуто на Слави" и други подобни, където учителят е представен в най-добрия случай като дебил, а темите за образование, наука, ценностна система са заместени от тези за секс, пиянстване и т.н. Децата са като попивателна - каквото видят и го повтарят ! Смятат, че всичко, което се дава по телевизиите е правилно и добро ! Същата държава, която принуди родителите да се откъснат от децата си, борейки се ежедневно за хляба, дава унизителни заплати 20 години на учителите ... Един учител ходи с 5 лева джобни на ден, а едно дете на богати родители в 3-ти клас с 50-100 лева джобни на ден ...
Има и още много "заслуги" на държавата за днешното положение ...
Не съм съгласен, че държавата това сме ние ! Държавата това е системата и нейните държавни органи, ... както и много други компоненти, сред които на последно място са гражданите ...
[center]
[/center]

Тоя дето е бил учителката да дойде с мен да се бие... 

Аз също съм все още ученик и ме е срам от тези . Не искам да ги обиждам , защото тогава те ще получат точно това , което търсят - внимание . А със своите постъпки те доказват , че не го заслужават . Срам ме е , че заради такива като тях много нормални тийнеджъри , към които надявам се спадам и аз , получават оценка " олигофрени " , " идиоти " , " гамени " и всякакви такива . Срам ме е !