Здравейте приятели! Пиша ви с една молба тази вечер на този светъл за нас празник,защото искам да помогна на едни мои приятели.Майка им беше в Англия и работеше там,но след заболяване почина и сега те останаха само двамата.За да я докарат до България и да я почетат за последен път обаче се иска много голяма сума за техните възможности в момента.Надявам се,който има възможност и някакви средства,колкото и да са те,да внесе в една дарителска сметка за да съберат парите които трябват за транспортирането на майка им.Защото всички знаем,че на Коледа стават чудеса.
Ето за какво по-точно става въпрос.
http://prikachi.com/images/265/9001265n.png
СПЕШНО Е !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
СПЕШНО Е !
Последна промяна от Ivanov_95 на 24 дек 2016 21:51, променено общо 1 път.
Re: СПЕШНО Е !
Съжалявам,че текста не може да се качи целия,но това явно е от форума.
Да допълня и аз нещо - аз нямам фейсбуци и подобни, но ще е хубаво тези, които имате, да качите това на вашите стени, за да го видят повече хора и който има желание, да помогне с колкото може.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Разпространено е от доста хора там,надявам се който може да даде някакви пари,защото трябва да се съберат колкото се може по-скоро.
- E_pluribus_unum
- Контакти:
Ivanov_95 написа:Здравейте приятели! Пиша ви с една молба тази вечер на този светъл за нас празник,защото искам да помогна на едни мои приятели.Майка им беше в Англия и работеше там,но след заболяване почина и сега те останаха само двамата.За да я докарат до България и да я почетат за последен път обаче се иска много голяма сума за техните възможности в момента.Надявам се,който има възможност и някакви средства,колкото и да са те,да внесе в една дарителска сметка за да съберат парите които трябват за транспортирането на майка им.Защото всички знаем,че на Коледа стават чудеса.
Здравей!
Доста гадно и тъжно е това!
Ще помогна с каквото мога,но имам въпрос.Утре е не-работен ден,ако направя превод във вторник,ще бъде ли късно?
Въпреки всичко,Честито Рождество Христово!
Силният пълководец няма слаби войници.-Китайска мъдрост
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За първото не съм толкова сигурен.
АЙНЩАЙН
E_pluribus_unum написа:Ivanov_95 написа:Здравейте приятели! Пиша ви с една молба тази вечер на този светъл за нас празник,защото искам да помогна на едни мои приятели.Майка им беше в Англия и работеше там,но след заболяване почина и сега те останаха само двамата.За да я докарат до България и да я почетат за последен път обаче се иска много голяма сума за техните възможности в момента.Надявам се,който има възможност и някакви средства,колкото и да са те,да внесе в една дарителска сметка за да съберат парите които трябват за транспортирането на майка им.Защото всички знаем,че на Коледа стават чудеса.
Здравей!
Доста гадно и тъжно е това!
Ще помогна с каквото мога,но имам въпрос.Утре е не-работен ден,ако направя превод във вторник,ще бъде ли късно?
Въпреки всичко,Честито Рождество Христово!
Не,не е късно.До колкото знам няма определено време в което да се събират парите,но колкото по-бързо,толкова по-добре.Мисля,че сумата която трябва да се събере е около 6 000 лв за да може да я докарат до България.Благодаря на всеки който може да помогне в този момент.
Весела Коледа

Да ме извиниш - не съм гледал "прикачито", но и аз искам да добавя нещо и то професионално!
- точна за такива ситуации, преди заминаване са сключва застраховка "Медицински разходи при пребиваване в чужбина", в която, срещу не много пари, се включва и смърт, както и репатриране! - т.е., транспортиране на тленните останки.
Хайде стига вече сме били Андрешковци, а? - нека почнем да ставаме, малко по малко Европейци, а?...
А не пак, както ми разправяше баща ми, за преди 9.9.1944 г., застане някой на кьоше или мост и "Подарете, ради (в името) бога"...
- точна за такива ситуации, преди заминаване са сключва застраховка "Медицински разходи при пребиваване в чужбина", в която, срещу не много пари, се включва и смърт, както и репатриране! - т.е., транспортиране на тленните останки.
Хайде стига вече сме били Андрешковци, а? - нека почнем да ставаме, малко по малко Европейци, а?...
А не пак, както ми разправяше баща ми, за преди 9.9.1944 г., застане някой на кьоше или мост и "Подарете, ради (в името) бога"...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?