Потребител на годината 2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Потребител на годината 2016
Като видях интереса и страстите около избора на трол на годината, стана ми интересно, дали и положителният ѝ вариант ще привлече такова внимание. Та пускам темата, за да няма голяма разлика във времето на активност, макар че аз не съм толкова често във форума и още не съм сигурен кого аз да избера да номинирам. Бих искал да помоля модераторите да направят една анкета, когато се оформят лидерите, щото ръчното броене ще е тежка работа, макар и полезна на обществото.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
-
- Контакти:
Re: Потребител на годината 2016
sandi74
Аз гласувам за него и се логнах, за да гласувам за него.
[offtopic]Считам, че той има много високи нравствени качества, които многократно е проявявал чрез изразяването на позиция във форума.[/offtopic]
Аз гласувам за него и се логнах, за да гласувам за него.

[offtopic]Считам, че той има много високи нравствени качества, които многократно е проявявал чрез изразяването на позиция във форума.[/offtopic]
Номинирам 1982...За всеотдайната и неравна битка с припознаваческата орда!Не отстъпи и сантиметър..Така трябва.Литекс не е ЦСКА.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Има един с много сложен ник .... Beatch .... Ar .... не знам си какво си, така и не мога да го запомня, но него бройте. 
А, намерих го .... Betchualeng Arnaikem

А, намерих го .... Betchualeng Arnaikem
Последна промяна от 1982 на 22 дек 2016 18:48, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Потребителят 'Шумкар' и неговата интимна половинка 'балон за галене'
Иначе наистина уважавам Странджата, макар че напоследък издиша малко с мненията (откъм качество).

Иначе наистина уважавам Странджата, макар че напоследък издиша малко с мненията (откъм качество).
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.
Гласувам за най-добрия типстър на смолянския регион и западното полукълбо Дребен23
с неговите километрични постове в които се самоизтъква как познава точните резултати в следствие на което във всичките игри в които участва е между първите трима .... ама отзад напред .
Успех , Шампионе .

Успех , Шампионе .

Ако се посочва само един, то давам глас за 1982.
Подгласници-Кашчей и Bet Arn ( съкратено).
Подгласници-Кашчей и Bet Arn ( съкратено).
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
И аз за 1982- принципен и се въздържа да обижда, което до здрави нерви силен характер.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
Това потребител звучи направо тъпо! Какво потребява? Според мен трябва да се прекръсти на топучастник във форума!
Моя глас е за Индианеца! Рядко компетентен топучастник! Подгласници - Uncle_Sam и DANS! А техни подгласници - Капитана и ГА!
Моя глас е за Индианеца! Рядко компетентен топучастник! Подгласници - Uncle_Sam и DANS! А техни подгласници - Капитана и ГА!
Един глас за Борото!
Никой не го може.... "спама" кат него!
.... все пак, влизаме за развлечение, нали?
Никой не го може.... "спама" кат него!

.... все пак, влизаме за развлечение, нали?

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.