Почина Димитър Цонев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Почина Димитър Цонев
Лека му пръст на човека...Харесваше ми балансираното му поведение пред камерата, добрата подготовка по темите, които разискваше със своите събеседници, както и умението да задава въпроси - все неща, които се отдават на малко водещи днес. Много хора го намираха за сервилен пред властта, но аз мисля, че просто мекия му харатер го караше да изглежда по подобен начин. Във всички случаи телевизионната публицицистика, която и без това е на много ниско ниво, загуби една от най-значимите си фигури. R.I.P.
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Re: Почина Димитър Цонев
Пред смъртта всички сме равни. Бог да го прости.

Е.аси мамата. Помислих, че за друг става въпрос. От тази тема научих. Не знаех, че е бил в болница след тежък инсулт. Преди 2-3 години почина баща му, но си беше на възраст. Той си беше още млад и здрав (говорим за пред смъртта, ясно че не е на 30). Толкова скоро след баща си. Ужас.
Жалко. Лека му пръст на човека.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Наистина жалко. Един от малко наши журналисти, които говореха смислени неща, беше интересен за гледане и добър водещ.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
- Captain Stottlemeyer
Лека му пръст.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ