Аксел Роуз е новият вокалист на AC/DC !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Аксел Роуз е новият вокалист на AC/DC !

Мнениеот boabbb » 18 апр 2016 09:26

Той ще пее за групата в оставащите дати от нейното турне

Аксел Роуз е новият вокалист на австралийската рок група AC/DC, съобщи „Rolling Stone”.
В момента Роуз се готви за грандиозен концерт със събралите се на ново в оригиналния си състав „Guns n Roses”. Той обаче вече е дал съгласието си да пее и за AC/DC в оставащите дати от тяхното международно турне.
“AC/DC ще възобновят свето турне с участието на вокалиста Аксел Роуз“, се казва в изявление на групата.
От групата трябваше да прекратят турнето си, след като се разбра, че техният титулярен вокалист Браян Джонсън страда от прогресивно оглушаване.
„AC/DC искат да изразят своите благодарности към Брайън Джонсън. Желаем му успех в борбата с проблемите му със слуха и в бъдещите му начинания“, се казва в изялвението.
Турнето на групата ще продължи през лятото, като все още не е ясно дали и „Guns n Roses” планират такова.

Източник: [offtopic]http://fakti.bg/kultura-art/182699-aksel-rouz-e-noviat-vokalist-na-ac-dc[/offtopic]

Интересно ... Дали Axl има силата да покрие дивото реване до изпръсване на жилите :lol: на Браян Джонсън :mrgreen: Появиха се слухове, че Джонсън е "изритан" от групата ... Радващото е, че щом поема такива анганжименти, е възможно да видим скоро Axl в познатата му светлина 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

angelofdeath
Контакти:

Re: Аксел Роуз е новият вокалист на AC/DC !

Мнениеот angelofdeath » 18 апр 2016 09:45

Тъжен край за една легенда, като Джонсън. Дано това не е края на самата група АС/ДС. Не съм фен на Аксел Роуз и не мисля, че ще се справи със стилът на ДС.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 18 апр 2016 09:56

Аксел си има пискливия глас, така че няма проблем да покрие Браян. Ще донесе повече експлозия и движение по сцената.

А иначе аз си чакам оригиналите на Гънс :) ВЕЛИКИ!
Интериорни врати - Врати хармоника

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 апр 2016 10:03

boabbb написа:Той ще пее за групата в оставащите дати от нейното турне

Аксел Роуз е новият вокалист на австралийската рок група AC/DC, съобщи „Rolling Stone”.
В момента Роуз се готви за грандиозен концерт със събралите се на ново в оригиналния си състав „Guns n Roses”. Той обаче вече е дал съгласието си да пее и за AC/DC в оставащите дати от тяхното международно турне.
“AC/DC ще възобновят свето турне с участието на вокалиста Аксел Роуз“, се казва в изявление на групата.
От групата трябваше да прекратят турнето си, след като се разбра, че техният титулярен вокалист Браян Джонсън страда от прогресивно оглушаване.
„AC/DC искат да изразят своите благодарности към Брайън Джонсън. Желаем му успех в борбата с проблемите му със слуха и в бъдещите му начинания“, се казва в изялвението.
Турнето на групата ще продължи през лятото, като все още не е ясно дали и „Guns n Roses” планират такова.

Източник: [offtopic]http://fakti.bg/kultura-art/182699-aksel-rouz-e-noviat-vokalist-na-ac-dc[/offtopic]

Интересно ... Дали Axl има силата да покрие дивото реване до изпръсване на жилите :lol: на Браян Джонсън :mrgreen: Появиха се слухове, че Джонсън е "изритан" от групата ... Радващото е, че щом поема такива анганжименти, е възможно да видим скоро Axl в познатата му светлина 8-)

Аксел в познатата светлина? Ти шегуваш ли се, пак надрусан до безсъзнание? На тоя пичага му трябваха близо 20 години за да се освести малко.
За турнето ще видим, времето ще покаже. От друга страна, по-добре AC/DC с Аксел за вокал, отколкото разформировани.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 18 апр 2016 10:08

Аксел вече има глас на бабичка. Прост маркетинг трик за повече билети. По добре да върнат Скот....от гроба
Последна промяна от Warped на 18 апр 2016 10:10, променено общо 2 пъти.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 апр 2016 10:08

bobo_13 написа:Аксел си има пискливия глас, така че няма проблем да покрие Браян. Ще донесе повече експлозия и движение по сцената.

А иначе аз си чакам оригиналите на Гънс :) ВЕЛИКИ!

С движенията малко трудно. Чичката е със счупен крак. А това че Браян Джонсън е изритан е пълна глупост.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 18 апр 2016 10:13

Веско Маринов щеше да пасне идеал :!:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 апр 2016 10:16

Groucho написа:Веско Маринов щеше да пасне идеал :!:

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Неоспорим факт. Него даже и родната полиция го пази :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 апр 2016 10:30

Това се знаеше още преди няколко седмици. За мен глупаво решение - Аксел вече звучи потресаващо зле. Както някой от колегите отбеляза по-горе, Скот Уейлънд беше човек, способен да заеме това място, но за съжаление вече не е сред нас. Иначе, това момче съм го виждал да надпява цял стадион крещяща публика, без микрофон...

А иначе това за оригиналните Гънс не го бях чул. Лично за мен това е по-скоро лоша новина. Слаш е един от малкото, които и до ден днешен правят качествен рок, така че ще ми е тъжно да го гледам със свинята Аксел. Във Велвет Револвър със Скот, а после и албумите с Майлс, Слаш наистина ми пълни душата. Не виждам как ако Гънс се съберат, ще са anywhere near това, което бяха някога.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 18 апр 2016 10:32

Значи сгрешили са. Радо Шишарката щеше да замести Браян Джонсън пИрфектно. :lol:
Сериозно, на един от музикалните формати пя една песен на AC/DC, беше страхотен.
Бил е рокаджия преди да се захване с "Тигре, тигре".

Върни се в “Свободна зона”