В репортаж на БНТ и ТВ Европа за събитието отбелязващо гибелта на Васил Левски пред едноименния паметник президента Плевнелиев пак срича от листче. Срамно, срамно и пак срмно за пореден път...
Чуха се и скандирания (някакви) и освирквания....Или не съм чул добре? Моля да споделят и други какво са видяли и чули...
19 февруари - президента пак чете от листче
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
19 февруари - президента пак чете от листче
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Re: 19 февруари - президента пак чете от листче

Надето защо не си беше в България вчера?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Правилно си чул, освиркваха го жестоко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Mitko-Levskar
- Контакти:
Тук съм съгласен с автора.Прави ми впечатление,че откакто е президент навсякъде чете от лист,даже на нова година.Толкова ли е трудно да запомниш 20 реда?Дори един път го гледах в панорама и просто си личеше как чете от някъде отзад.
-
- Контакти:
Петър Стоянов беше единственият президент, който не четеше от листчета!
redchampions написа:Петър Стоянов беше единственият президент, който не четеше от листчета!
и първанов не четеше, но не в това е проблемът. плевнелиев просто се доказа като неподходящ за тази длъжност. маргарита попова би акумулирала много повече респект към тази институция.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
Не всеки има дар слово и талант да произнесе реч пред публика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
W84me написа:Правилно си чул, освиркваха го жестоко.
Брутална простотия и олигофрения. От уважение поне към Левски можеха да замълчат, това ли е мястото и времето ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Графът написа:redchampions написа:Петър Стоянов беше единственият президент, който не четеше от листчета!
и първанов не четеше, но не в това е проблемът. плевнелиев просто се доказа като неподходящ за тази длъжност. маргарита попова би акумулирала много повече респект към тази институция.
Mаргарита Попова

Дори Плевнята е много повече българин от тази съветска подлога.
- milen.hristov
- Контакти:
BEROE_StZ написа:В репортаж на БНТ и ТВ Европа за събитието отбелязващо гибелта на Васил Левски пред едноименния паметник президента Плевнелиев пак срича от листче. Срамно, срамно и пак срмно за пореден път...
Чуха се и скандирания (някакви) и освирквания....Или не съм чул добре? Моля да споделят и други какво са видяли и чули...
Това е най-големият проблем на държавата. Писна ми от националисти.