Класация - "Потребител на годината"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Класация - "Потребител на годината"

Мнениеот GOLEADOR » 23 дек 2015 21:11

[center]Изображение[/center]
След "Трол на годината" дойде време да изберем и "Потребител на годината" във форума на gong.bg.Правилата в класацията са свободни (стига да не нарушават тези на форума),единствено трябва да се обоснове номинацията.И така ,моят избор за потребител на форум gong.bg е ........ Синчец.
Макар да сме от двете страни на барикадата по оста ЦСКА - Левски,човека съвсем не се притесни да ми помогне в спор в който бяха ме налазили тролове.Джентълменска постъпка която впечатлява.Надявам се в такава ситуация и аз да постъпя по същия начин.

Очаквам вашите предложения.
Темата ще бъде отворена до 01.01.2016 г.
Весело посрещане на празниците!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Класация - "Потребител на годината"

Мнениеот ЕМИЛ » 23 дек 2015 21:45

За ме потребител на годината е dreben23
Бачо Дребен Анастас е абсолютно копие на Стойчо Младенов .През цялата година не спря да съзира заговори срещу него в игрите с прогнози , да мърмори и да се самоизтъква как познавал точните резултати на мачовете .Накрая стигна , че почна да обяснява как в някои игри има хора с по 2-3 акаунта . :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 22:09

Тая година фаворита ми е - Кировец
Не че някога сме били на различно мнение относно случващото се в нашия любим клуб (той си знае :) ), но в най-тежкия период в историята на ЦСКА, моето мнение винаги е съвпадало на 100% с неговото. Както се казва мислим еднакво...!
@ Весели празници!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 23 дек 2015 22:24

Аз съм за Капитана.
Капитана е компетентен по много въпроси както от спорта така и по други теми,аз съм фен на ЦСКА а той на Левски но аргумвнтите му са винаги на място.
Така,че един глас за Captain Stottlemeyer
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 дек 2015 22:30

Мисля да гласувам за CSKA69. Главно заради анализите му свързани с европейския футбол. Удоволствие е, да четеш нещо написано смислено, а в този форум се четат все по-малко такива коментари ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 дек 2015 22:34

Номинирам valheru. Рядко се включва, но когато го прави, винаги се показва като високо информиран и начетен човек. Не си служи с обидни или провокиращи думи и мненията му винаги са аргументирани. Дори и да сме опоненти в повечето случаи, за мен е чест и радост да дискутирам с такива мислещи хора, и ми дава надежда, че има начини да се стигне до национално обединение за спасяването на България. :)

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 23 дек 2015 22:56

За мен лично потребител на годината е FLANKER.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 дек 2015 23:18

Гласувам за boys85 . Винаги ми отговаря , когато му пиша и прави много хубави анализи за френския футбол. Голям пич е . :)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 дек 2015 23:20

ЕМИЛ написа:За ме потребител на годината е dreben23
Бачо Дребен Анастас е абсолютно копие на Стойчо Младенов .През цялата година не спря да съзира заговори срещу него в игрите с прогнози , да мърмори и да се самоизтъква как познавал точните резултати на мачовете .Накрая стигна , че почна да обяснява как в някои игри има хора с по 2-3 акаунта . :lol:

Барем га общуваш с тях, ги питай верно ли са с два профила? Ако от трима дето ще попиташ двама ти отрекат, тогава може ме номинирате и за баба Ванга на годината ако искате. Всеки път, който съм му изкарал вторият профил, никога нищо никой не е отрекъл, просто ме занимавате с разни контрапункти. Мисли, бате Емо, мисли, иначе поне номинацията ти е правилна. Значи и в някой лош можело да има и по нещо добро. :)

Що се отнася до прогнозите- от 50 000 прогнозирани мача през годината имам 25 000 точни (и то без налучкване), може да ти е смешно, но има и хора дето си водят статистика и оцъклят и очичките! Ами какво да ви кажа, мога го повече и ще се самоизтъквам! :)

Не се ли самоизтъква един човек с нещата, в които е най-добър, ще иде у твойта кръчма дет си ще се налива и ще те заотпара на белотче примерно, докато накрая не те е напил и не ти е ошушкал парите, щото и на карти нема може ме бийте, а какво остава за футболни прогнози. Я видя каква чест ми се оказва всяка седмичка и у фентъзито- всеки си пази жокерчетата за баце му Таско, щото освен резултати и всичко коз, баце ви си познава и голмайсторчета, че и асистенцийки, че и Болоня-Емполи 2:3. Може да познае едно или две мачлета с единия си профил, ама ще са на точен и дори мачовете на лошите за купа и първенство и накрая старчето да му отреже точицата заради некво тъпо БФС, че им се прищяло Левски да е служебен шампион, а Славия със служебна квота за Лига Европа! Сега вече и на мен ми стана смешно. И мерси за номинацийката, поне един се е сетил! :)

Аз ще номинирам някой от добрите естествено, но за мое огромно съжаление, те са само четирима-петима на брой и тъй като номинацията трябва да е само една, моля другите да ме извиняват, но бате Змейко е номер 1 за втора поредна година! Критериите по които съм оценявал са следните - разбира от футболче -6 , мъчи баце Таско у фентъзито най-много - 6, не харесва лошите- 6, разбира на баце Таско майтапи-6, мисли вицове на бате Емо тъпички- 6, не пречи му спам баце Тасков -6, уважава Арсенал и Ливърпул-6, Еден Азар не за златна топка-6, Меси, Неймар и Суарез прехвалени маличко- 6, Арсенал бие Барса- тук 4, знам, знам... ЦСКА форевър-6, Левски сф невър - 6, Славия купува и продава-6, чичо Митко мохабети номер 1 - 6, Седем е по-добро число от шест-6, Ариц Адуриц президент-6! Друго не е и нужно... :)
Последна промяна от dreben23 на 24 дек 2015 00:00, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Свободна зона”