ХранаООД

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

ХранаООД

Мнениеот pampi » 20 дек 2015 11:03

Непременно гледайте този филм - "ХранаООД". Лично аз бях потресен, не предполагах, че нещата са стигнали до такива отвратителни размери. Аз лично, дълго се борих с най-различни здравословни проблеми, бях стигнал до критична точка, когато взех решение да не консумирам нищо, произведено във фабрични условия. Казано с други думи, консумирам само това, което са консумирали прадядовците ни преди повече от 100 години. Отказах фабричния хляб, газираните напитки, всички видове тестени със захар, всички видове фабрични колбаси, сокове и млека, маргарини, тоест казано накратко, отказах всички фабрични сурогати. Сега след около две години и половина сякаш съм нов човек и физически, и психически...
Гледайте този филм непременно...
http://www.dokumentalni.com/?p=16
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Re: ХранаООД

Мнениеот shumkar_44 » 20 дек 2015 11:07

Аз съм на същия принцип, макар че не мога без солети и пирожки, така че един път в седмицата ям солети и пирожки.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 20 дек 2015 11:56

Вчера вечерта го гледах. Наистина имаше доста потресаващи факти. :|
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 20 дек 2015 12:02

Животът не трябва да бъде пътуване към гроба с цел да пристигнете там в добро здравословно състояние, с привлекателна и добре съхранила се външност.

Не яжте храната на истинската храна.
Какво ядат кравите? Трева и царевица. Така че една пържола всъщност е най-ефективният начин да предоставите растителна храна на своя организъм.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 20 дек 2015 12:20

organzata написа:Животът не трябва да бъде пътуване към гроба с цел да пристигнете там в добро здравословно състояние, с привлекателна и добре съхранила се външност.

Какво ядат кравите? Трева и царевица. Така че една пържола всъщност е най-ефективният начин да предоставите растителна храна на своя организъм.

Тук иде реч за нещо друго. Яж си месо, кой те спира. Има ли месо обаче във фабричните сурогати и ако има месо, какво съдържа самото месо, това е въпроса... Гледай филма, щатски е и не е демагогия.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 дек 2015 12:23

pampi написа:Непременно гледайте този филм - "ХранаООД". Лично аз бях потресен, не предполагах, че нещата са стигнали до такива отвратителни размери. Аз лично, дълго се борих с най-различни здравословни проблеми, бях стигнал до критична точка, когато взех решение да не консумирам нищо, произведено във фабрични условия. Казано с други думи, консумирам само това, което са консумирали прадядовците ни преди повече от 100 години. Отказах фабричния хляб, газираните напитки, всички видове тестени със захар, всички видове фабрични колбаси, сокове и млека, маргарини, тоест казано накратко, отказах всички фабрични сурогати. Сега след около две години и половина сякаш съм нов човек и физически, и психически...

И какво консумираш сега?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 20 дек 2015 12:30

тоя филм съм го пускал на много хора и много рядко някой има топки да го изгледа докрай.много бързо се отказват 8-) пробвайте се
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 20 дек 2015 12:52

ehh написа:
pampi написа:Непременно гледайте този филм - "ХранаООД". Лично аз бях потресен, не предполагах, че нещата са стигнали до такива отвратителни размери. Аз лично, дълго се борих с най-различни здравословни проблеми, бях стигнал до критична точка, когато взех решение да не консумирам нищо, произведено във фабрични условия. Казано с други думи, консумирам само това, което са консумирали прадядовците ни преди повече от 100 години. Отказах фабричния хляб, газираните напитки, всички видове тестени със захар, всички видове фабрични колбаси, сокове и млека, маргарини, тоест казано накратко, отказах всички фабрични сурогати. Сега след около две години и половина сякаш съм нов човек и физически, и психически...

И какво консумираш сега?

Живея в малък град и това в случая е предимство. Яйца и месо купувам от частници, които си гледат животните по натурален начин. Зеленчуци и плодове - по същия начин, като сам си ги консервирам за зимата. Вино и ракия също. Готвя картофи, ориз,нахут, обикновени макарони... Ям ядки... Организмът се изчиства от отровите и идва момент в които започва сам да ти подсказва, какво не трябва да се консумира... И най-важното, това не ме натоварва, защото се чувствам прекрасно, това е начин на хармоничен живот, а не някаква измислена диета...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 дек 2015 13:04

Ето на тази публикация попаднах във фейса https://www.facebook.com/esylivin.ltd/p ... 5820970361
Здравейте!
Близо 15 години се занимавам с обработка на пресни плодове и зеленчуци. Това, което виждам напоследък в един от най-големите складове за храни в България е меко казано ужасяващо.ВСИЧКИ цитруси след беритба са обработени с имазалил, тиабендазол, пропиконазол и др.Информация за третирането има на всички палети с банани, портокали мандарини, лимони, грейпфрути, помело. Проблемът е, че потребителите не купуват цитрусите на палет или кашон, а на килограм. И тази информация им се спестява. Като резултат Агенцията по безопасност на храните си е свъшила работата и правилно е окачествила обработените партиди плодове, а клиентите се радват на евтини и добре изглеждащи цитруси. Само че ТРОВИМ НЕ САМО СЕБЕ СИ, НО И ДЕЦАТА СИ. Такива стоки се продават в повечето хипермаркети, по борсите,не е изключено в България въобще да няма необработени цитруси.
Колко опасен е имазалил копирам от произволна статия в нета:
" „Имазалил" се прилага много за отглеждане на цитрусови култури, като осигурява повече здравина и добър външен вид.
Химикалът прониква през целия плод, не само през кората. Той е много отровен, дразни кожата и причинява сълзене на очите, затова трябва да мине известно време - карантина, след която плодовете могат да се консумират, но само вътрешната им част. Лекарите препоръчват преди употреба цитрусите да бъдат старателно измити с топла вода и сапун.
Иначе „Имазалил" е стабилен при високи температури. Може да доведе до стерилитет при възрастните хора и е доказано канцерогенен. При малките деца химикалът причинява проблеми с централната нервна система"
Вижте снимките и всеки да направи изводи за себе си...

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 20 дек 2015 13:16

pampi написа:
organzata написа:Животът не трябва да бъде пътуване към гроба с цел да пристигнете там в добро здравословно състояние, с привлекателна и добре съхранила се външност.

Тук иде реч за нещо друго. Яж си месо, кой те спира. Има ли месо обаче във фабричните сурогати и ако има месо, какво съдържа самото месо, това е въпроса... Гледай филма, щатски е и не е демагогия.

Наясно съм със филмът,гледал съм го преди години.
Това е бъдещето,няма как да се изхранва нарастващото население на земята по естествен начин,без всичките тези боклуци в храната,нужен е висок добив на реколтата.
Няма как да се получи без торове и пестициди,свиквай те.
Който иска еко бяга на село и така.

Върни се в “Свободна зона”