@ Кой е вашия фаворит за спечелване на формата

1. Гъмов
2. Джино
3. Ерна
4. Кичка
5. Ритон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Заклет Левскар написа:SgtLiberty написа:Колко прост трябва да е човек да гледа и да му пука за това "шоу" изобщо?
А колко прост трябва да е човек, който пуска такава тема?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Teo написа:Като не ви изнася не давайте мнение бе, лесно е... типичните сини кифли от форума на линия веднага
![]()
@ Синчец... тоя дете много *** е само на приказки.. такива квартални батки съм ги слушал достатъчно
@ Победил ще бъде Ерна или Гъмов... трето място за американецО от Чикаго... така мисля.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ЕМИЛ написа:Фаворити ми бяха от начало Иво Танев , Гъмов и Преслава .Щом е останал Гъмов значи съм за него .
Вълчан написа:Американчето да вземе наградата че да се видят тези наши випове колко струват......
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман![]()
Teo написа:Като не ви изнася не давайте мнение бе, лесно е... типичните сини кифли от форума на линия веднага
![]()
@ Синчец... тоя дете много *** е само на приказки.. такива квартални батки съм ги слушал достатъчно
@ Победил ще бъде Ерна или Гъмов... трето място за американецО от Чикаго... така мисля.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта