Не помня да е имало подобно струпване на спортни събития в България.
В събота се започва с мачове от футболните групи в 20:00 е дербито на Пловдив, доскоро мача с най-яка атмосфера в България. След това от 20:45 е най-чаканото спортно събитие на годината полуфинала на европейското по волейбол срещу спечелилия световната лига отбор на Франция.
В неделя в София има цели 3 футболни и 2 волейболни срещи. ЦСКА започва с дербито на В група в 14:15 срещу Витоша от Бистрица. След това червените ще излязат на протест пред Парламента. От 16:00 в А окръжна Локомотив посреща Кремиковци, а от 17:30 е малкия финал на европейското по волейбол. В 20:00 водачът в А група Левски посреща шампиона Лудогорец и в 20:45 е големия финал на европейското по волейбол.
Дано имаме много хубави спортни емоции и мине без глупости за каквито Табаков се опасява http://eurovolley2015.gong.bg/eurovolle ... t#comments
Супер спортен уикенд в България!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Супер спортен уикенд в България!
Последна промяна от loko1 на 16 окт 2015 16:04, променено общо 1 път.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Супер спортен уикенд в България!
И събота и неделя съм на работа .Почивам понеделник и вторник .Нека ми е ”честито „

- Заклет Левскар
ЕМИЛ написа:И събота и неделя съм на работа .Почивам понеделник и вторник .Нека ми е ”честито „![]()
Обаче в неделя вечер си на :
[offtopic]ТАЗ ТРИБУНА НЕКА СЕ ТРЕСЕ,
ДА ТРЕПЕРЯТ НАШ'ТЕ ВРАГОВЕ[/offtopic]
НАЛИ?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- damyanov1963
Абе и аз се опасявам, че някои ще опорочат спортния уикенд, ама дано не съм прав.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
-
- Контакти:
Забравяш в събота от 16.15 ч на Митичният Тича дербито на най-старите отбори в България:Черно море-Славия.Този мач ще е супер интересен,особено 2-рото полувреме след 17ч.,когато няма да се вижда вече топката.
Черно море-първият шампион по футбол в България
И едно събитие извън България , но с участитето на българин. Кубрат Пулев и Джордж Ариас 22:30 ч. на 17 октомври.
- action66
- Контакти:
ticha i vladislav написа:Забравяш в събота от 16.15 ч на Митичният Тича дербито на най-старите отбори в България:Черно море-Славия.Този мач ще е супер интересен,особено 2-рото полувреме след 17ч.,когато няма да се вижда вече топката.
Забрави ли , че играхме веднъж в непрогледна мъгла и топката се виждаше до центъра."Славия" ни биха с 3:0.... Така че двата ни отбора имат опит в мачове при трудни условия.В София ги бихме веднъж с 2:0 при -8С.... Ще се вижда,споко.Да бием пък ако ще да е на лунна светлина....
- action66
- Контакти:
veni__85 написа:И едно събитие извън България , но с участитето на българин. Кубрат Пулев и Джордж Ариас 22:30 ч. на 17 октомври.
Този Джордж май е гледал много пъти последната серия от цикъла за Роки и се е надъхал.Но на живо си е опасно да си правиш такива експерименти със здравето на зряла възраст.Дано Кубрат е спортсмен до края.
Кубрат трябва да го нокаутира и ориентира към пенсия.... бие ли го по точки, значи по нищо не превъзхожда онова руско недорозумение Бойцов! Имам обаче някои опасения относно нокаута, като се има предвид, че и той беше подготвян от същия треньор.
Милан и Италия също играят 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !