Предизборни ремонти
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Предизборни ремонти
В последните години непрекъснато пътувам из България, къде на мачове, къде по работа и наблюдавам следния феномен; през април-май тази година навсякъде започнаха да ремонтират като луди, за да направят добро впечатление на избирателите, непосредствено преди местните избори. Макар че това реално е нещо добро, защото се подобрява, до някаква степен, обкръжаващата ни инфраструктура, за мен лично е подигравка с хората, че този процес тече само и единствено заради изборите, а подобна активност нямаше в изминалите три години и половина. С това не искам да кажа, че кметовете (общините) нищо не са правили, но в последните няколко месеца интензивността е в пъти по-голяма. За да не стават недоразумения, веднага уточнявам, че не говоря за кметове от една или друга партия, а за всички. Мога да изброя поне петдесет населени места, в които лично наблюдавах този процес, в последните 4-5 месеца. В тях има кметове от всички цветове на политическия спектър. С хората от обкръжението ми се шегуваме, че решението на този проблем е да има избори по два пъти в годината, и тогава всичко ще свети
Ако избран от мен кмет се държи по този начин, в никой случай не би получил отново гласа ми. Какво мислите вие? В местата, където живеете забелязали ли сте подобно нещо, и ако да, как мислите, трябва ли да бъдат наказани общините с наказателен вот?

[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]
Re: Предизборни ремонти
1913 написа:В последните години непрекъснато пътувам из България, къде на мачове, къде по работа и наблюдавам следния феномен; през април-май тази година навсякъде започнаха да ремонтират като луди, за да направят добро впечатление на избирателите, непосредствено преди местните избори. Макар че това реално е нещо добро, защото се подобрява, до някаква степен, обкръжаващата ни инфраструктура, за мен лично е подигравка с хората, че този процес тече само и единствено заради изборите, а подобна активност нямаше в изминалите три години и половина. С това не искам да кажа, че кметовете (общините) нищо не са правили, но в последните няколко месеца интензивността е в пъти по-голяма. За да не стават недоразумения, веднага уточнявам, че не говоря за кметове от една или друга партия, а за всички. Мога да изброя поне петдесет населени места, в които лично наблюдавах този процес, в последните 4-5 месеца. В тях има кметове от всички цветове на политическия спектър. С хората от обкръжението ми се шегуваме, че решението на този проблем е да има избори по два пъти в годината, и тогава всичко ще светиАко избран от мен кмет се държи по този начин, в никой случай не би получил отново гласа ми. Какво мислите вие? В местата, където живеете забелязали ли сте подобно нещо, и ако да, как мислите, трябва ли да бъдат наказани общините с наказателен вот?
В София, тези ремонти са ежегодни, всяка година, без да има избори, миналата година беше колелото и моста на 4-ти километър, Лъвов мост, по-миналата колелото и подлеза на Телевизионната кула и т.н. ...................
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Предизборни са защото ремонти се правят лятото 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
DANS написа:... В София, тези ремонти са ежегодни, всяка година, без да има избори...
Аха, буквално половин София разкопана в ремонти знаеш ли кога за последно съм виждал? Точно никога.

- trokadero_
- Контакти:
Нормално. Преди избори всеки гледа да замаже очите на хората .
парци написа:DANS написа:... В София, тези ремонти са ежегодни, всяка година, без да има избори...
Аха, буквално половин София разкопана в ремонти знаеш ли кога за последно съм виждал? Точно никога.
Преди няколко години баш половин София беше разкопана, ако не и 2/3. Друг е въпроса дали и тогава нямаше избори, чедтно казано не помня

Същата работа е и в Габрово.Цяло лято се бараха и сега баш като се развали времето почнаха подготовка за асфалтиране на два възлови булеварда.Ела да гледаш кви панаири стават в тоя дъжд 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- modor
- Контакти:
Тази година в кварталите на район "Слатина" положението с малките квартални улични е просто крещящо.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.