Здравейте,
Интересува ме случвало ли ви си е да ви бъде блокиран акаунта във фейсбук и какво правите в такъв случай?
Блокиран FB профил
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Блокиран FB профил
Tака зададен въпросът заслужава само едно "Не".
Правили ли сте някакви магарии?
Какво ви изписва?
От същото устройство ли се свързвате, от което обикновено го правите?
Какво ви изписва?
Свържете се с администрацията на сайта?
Дано пощата ви не е abv...
Трябва някви опции да ви дава. Таен въпрос, забравена парола и такива неща...
Правили ли сте някакви магарии?
Какво ви изписва?
От същото устройство ли се свързвате, от което обикновено го правите?
Какво ви изписва?
Свържете се с администрацията на сайта?
Дано пощата ви не е abv...
Трябва някви опции да ви дава. Таен въпрос, забравена парола и такива неща...
Получих следния мейл :
Hi,
Благодарим ви, че се свързахте с нас! Към този момент не можем да потвърдим името ви. Причината може да е, че това име не съответства на нашите стандарти за имената и съдържа:
- Символи, цифри, необичайни главни букви, повтарящи се знаци или пунктуация
- Знаци от много езици
- Титли от всякакъв вид (например: професионални, религиозни)
- Име на повече от едно лице, тъй като акаунтите на Facebook са за лична употреба
Facebook е място, където хората използват истинската си самоличност, затова искаме да се уверим, че можете да използвате своята.
Ако това е името, с които сте известни в ежедневния си живот, помогнете ни да го потвърдим, като прикачите копие на документ за самоличност към този имейл.
И какъв е проблема в абв пощата?
Hi,
Благодарим ви, че се свързахте с нас! Към този момент не можем да потвърдим името ви. Причината може да е, че това име не съответства на нашите стандарти за имената и съдържа:
- Символи, цифри, необичайни главни букви, повтарящи се знаци или пунктуация
- Знаци от много езици
- Титли от всякакъв вид (например: професионални, религиозни)
- Име на повече от едно лице, тъй като акаунтите на Facebook са за лична употреба
Facebook е място, където хората използват истинската си самоличност, затова искаме да се уверим, че можете да използвате своята.
Ако това е името, с които сте известни в ежедневния си живот, помогнете ни да го потвърдим, като прикачите копие на документ за самоличност към този имейл.
И какъв е проблема в абв пощата?
Проблема не ти е в абв пощата.Хората искат потвърждение , че си ти.Сканираш лична карта и пращаш 

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Това ясно, но ме интересува на някой случвало ли му се е като прати сканиран документ за самоличност (щото не е задължително да е лична карта) колко време чака за отговор и съответно отблокиране на акаунта?
Не, не съм имал такъв проблем. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

northbg написа:Това ясно, но ме интересува на някой случвало ли му се е като прати сканиран документ за самоличност (щото не е задължително да е лична карта) колко време чака за отговор и съответно отблокиране на акаунта?
Ти добре ли си да пращаш сканиран личен документ в нета?!?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Ти сигурен ли си, че съобщението идва от FB.
Имам три регистраций, и в нито една не съм писал верни неща...как ще ти искат сканиран личен документ - ти си луд, ако им го пратиш.
Имам три регистраций, и в нито една не съм писал верни неща...как ще ти искат сканиран личен документ - ти си луд, ако им го пратиш.
Кашчей написа:northbg написа:Това ясно, но ме интересува на някой случвало ли му се е като прати сканиран документ за самоличност (щото не е задължително да е лична карта) колко време чака за отговор и съответно отблокиране на акаунта?
Ти добре ли си да пращаш сканиран личен документ в нета?!?
Това е практика на ФБ, не се опитвай да му втълпяваш небивалици. Преди 5-6 години бях направил акаунт на Ван Перси на ташак - знаеш ли колко хора се връзваха и ми пишеха, особено чернилки?

Направи си нов профил. Аз примерно имам 3-4 от различни пощи и си влизам и джъткам с който си искам
Лични данни не давам