Билети и билети?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Билети и билети?

Мнениеот KAT90 » 17 авг 2015 18:40

“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.
Изображение

Къде е разликата, че не съм запознат?
Последна промяна от KAT90 на 17 авг 2015 19:07, променено общо 1 път.
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Билети и билети?

Мнениеот snakebite » 17 авг 2015 18:53

KAT90 написа:“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.
Изображение

Мушмурок, къде пише мач някакъв бе на тоя билет :lol: ??
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 17 авг 2015 18:55

KAT90 написа:“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.
Изображение

Ми тя разликата щи извади очите!Ти си сложил снимката-гледай!ЮБИЛЕЕН БИЛЕТ!Не билет за вход!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
СиняВарна
Контакти:

Мнениеот СиняВарна » 17 авг 2015 18:59

Не разбирам защо не си ги пуснете по 0.01 лв? Преди години Левски и Литекс играха с такива билети, като те бяха формалност.. влизаше се на стадиона без проблем... Просто законът е такъв, но винаги има възможност да се заобиколи...
"Кажи им, че има една страна България, и в тази страна България има един отбор Левски, може и да не са чували за него, в този отбор съм се родил и в този отбор ще умра"

naskov
Контакти:

Мнениеот naskov » 17 авг 2015 19:01

Изображение

""Първоначално "армейците" бяха обявили свободен вход""..........""който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност"",според теб има ли разлика и ако има ще я откриеш ли и я сподели.....според мен има и то голяма.

Потребителски аватар
KAT90
Контакти:

Мнениеот KAT90 » 17 авг 2015 19:06

naskov написа:
Изображение

""Първоначално "армейците" бяха обявили свободен вход""..........""който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност"",според теб има ли разлика и ако има ще я откриеш ли и я сподели.....според мен има и то голяма.

Ами затова питам! Мачът на Л-ец, ако не се лъжа е от А-група, май беше с Локо Сф, не помня!
"Оказа се, че в петък Лудогорец не е могъл да напълни трибуна „Моци“, нищо, че в разрез с правилниците на УЕФА и ФИФА е пуснал за там дори…безплатни билети!"
Любов към миналото, примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 авг 2015 19:19

KAT90 написа:....Ами затова питам! Мачът на Л-ец, ако не се лъжа е от А-група, май беше с Локо Сф, не помня!
"Оказа се, че в петък Лудогорец не е могъл да напълни трибуна „Моци“, нищо, че в разрез с правилниците на УЕФА и ФИФА е пуснал за там дори…безплатни билети!"

" Лудогорец победи Локомотив София с 4:1 и така си спечели титлата за четвърти пореден път. Разградчани се окичиха със златните медали два кръга преди края на сезона в "А" група, тъй като са недостижими на върха с 62 точки в актива си.Празненствата в Разград започнаха доста преди началото на мача. Голяма част от политическия и футболен елит на България се събраха за откриването на новата трибуна "Моци" на стадион "Лудогорец Арена". Премиерът Бойко Борисов уважи събитието, а на стадиона бе и президентът на БФС Борислав Михайлов. След откриването на трибуната фолк певицата ДесиСлава изпълни новия химн на клуба, а след мача започна концерта на Цеца Величкович..."

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... -41-328769

И по-късно: "Къде ги видяхте тия празни места? Единствените празни места бяха на трибуна "Моци" на първите няколко реда, където момчетата бяха отишли в агитката. Така че ти говориш някакви глупости. Ако искаш да ходим да прегледаме видеоматериалите. Или си олигофрен, или не знам. Къде ги видя тия празни места, обясни ми, къде ги видя. Има турникети и касови апарати. Отиди при господин Горанов, финансовият министър, да ти покаже колко места са продадени. Така че недей да говориш глупости. С олигофрени не ми се говори. Повече не искам да те виждам и да говоря с теб", каза Домусчиев на репортер.

http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... en-6036218
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 авг 2015 19:32

Чакайте малко! И на Герена дават билет с нулева стойност-на децата! Те влизат по принцип без пари, но билетчето е един вид застраховка, или някой спец да каже какво е. Но има значение. Искат декларация и дават такова билетче. Повечето от вас не водят малко дете на мач и не им е направило впечатление...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 17 авг 2015 19:36

KAT90 написа:
chiphead написа:
KAT90 написа:
ss1914 написа:Иначе се смеехте на домус ага за безплатните билети, а по-рано и вие имахте и сега пак. Смеехте им се за кренвиршите, а по-рано с агнета на мач, после пък лупи с пица и бира :) Много прилики нещо стават, за това ли ги мразите толкова?

И това какво общо има с въпроса ми?

КАТ90, аз уважавам всички потребители във форума, ама - извинявай ... ти - къде точно видя въпрос в това кооето си нписал ?

Под снимката!

ем, съжалявам - не го вижам. ако искаш да го покажеш - моля те, ползвай пълно обяснение :roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 авг 2015 00:53

Аз не знам да има член в закона, който да забранява билети с нулева цена.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”