Къде е разликата, че не съм запознат?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KAT90 написа:“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.
KAT90 написа:“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.
naskov написа:KAT90 написа:“Искаме да ви информираме, че в Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия има член, който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност. Затова Ръководството на ПФК ЦСКА взе решение да пусне билетите на символични цени – Секторите Г и В – 1 лев, Сектор А – 2 лева, Сектор за гости – 1 лев.
""Първоначално "армейците" бяха обявили свободен вход""..........""който не ни позволява да пуснем билети с нулева стойност"",според теб има ли разлика и ако има ще я откриеш ли и я сподели.....според мен има и то голяма.
KAT90 написа:....Ами затова питам! Мачът на Л-ец, ако не се лъжа е от А-група, май беше с Локо Сф, не помня!
"Оказа се, че в петък Лудогорец не е могъл да напълни трибуна „Моци“, нищо, че в разрез с правилниците на УЕФА и ФИФА е пуснал за там дори…безплатни билети!"
KAT90 написа:chiphead написа:KAT90 написа:ss1914 написа:Иначе се смеехте на домус ага за безплатните билети, а по-рано и вие имахте и сега пак. Смеехте им се за кренвиршите, а по-рано с агнета на мач, после пък лупи с пица и бираМного прилики нещо стават, за това ли ги мразите толкова?
И това какво общо има с въпроса ми?
КАТ90, аз уважавам всички потребители във форума, ама - извинявай ... ти - къде точно видя въпрос в това кооето си нписал ?
Под снимката!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта