Разбира се, компанията предлага за всекиго по нещо

Имаме модел за феновете на Руската империя - времената на Петър Велики

И накрая класиката - позлатен iPhone с лицето на Путин и герба на РФ само за 1895 паунда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Нормално, Владимир Владимирович е символ на класаНай-нормалното нещо е всеки да иска да си купи часовник с гравираното име на пазителя на световният мир
Защо няма часовници с марката Обама
Защото няма кой да ги купува
CTAHKO написа:Нормално, Владимир Владимирович е символ на класаНай-нормалното нещо е всеки да иска да си купи часовник с гравираното име на пазителя на световният мир
Todor_Zhivkov написа:Наскоро си купих чаша на Владимир Путин!
Този часовник сигурно е много скъп , но ако събера пари след 3-4 години ще си взема часовник с надписа на Владимир Владимирович Путин! За мен ще е чест да имам такъв часовник!
Но сега събирам пари за Лада Гранта!
Марката Caviar е плод на италиано-руско сътрудничество. Италианците са се погрижили за дизайна и висококачествената изработка, а руснаците – за огромното търсене и отличната реклама.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
demy27 написа:CTAHKO написа:Нормално, Владимир Владимирович е символ на класаНай-нормалното нещо е всеки да иска да си купи часовник с гравираното име на пазителя на световният мир
Пак неподготвен се изказа, но едва ли някой е очаквал друго.
CTAHKO написа:Todor_Zhivkov написа:Наскоро си купих чаша на Владимир Путин!
Този часовник сигурно е много скъп , но ако събера пари след 3-4 години ще си взема часовник с надписа на Владимир Владимирович Путин! За мен ще е чест да имам такъв часовник!
Но сега събирам пари за Лада Гранта!
Забележии че цените са в паунди, а не в долариПо всичко си личи, че Матушка Россия и братски Китай приказват само празни приказки, а действат. Съсипията на долара вече започна
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта