13-годишно дете само гледа онкоболната си майка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

13-годишно дете само гледа онкоболната си майка

Мнениеот loko1 » 30 юли 2015 10:26

13-годишно дете гледа само болната си майка, съобщи Нова телевизия. 36-годишна жена от Дупница се бори с онкологично заболяване. Незабравка Боткова има тумор на шийката на матката и от няколко месеца е на легло след сгрешена диагноза. Лечението на младата жена трябва да продължи, а парите не стигат.

„Боря се, гледам да съм позитивна, да не се отчайвам. Все пак имам две дечица... Няма кой да се грижи за тях", споделя жената.

Детето казва, че телефона постоянно е в ръката му, за да е на линия да помогне на майка си.

Въпреки болките, не болестта тежи на Незабравка, а това че тя е в тежест на семейството си. По-малкия й син живее при баба си в друг град, а таткото работи денонощно, за да покрива разходите за лечението й.

За друго не остава. Но семейството не се оплаква, а благодари на хората, които им помагат.

За да продължи напред, младата жена трябва да продължи да се лекува. От телевизията публикуват следната дарителска сметка:

IBAN: BG88PIRB73851713008400

BIC: PIRBBGSF

НЕЗАБРАВКА ЙОРДАНОВА БОТКОВА

http://news.ibox.bg/news/id_476928432

Браво на момчето с малко, но ще помогна.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: 13-годишно дете само гледа онкоболната си майка

Мнениеот W84me » 30 юли 2015 11:21

Аз помогнах с малко, помогнете и вие...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 30 юли 2015 11:24

Горките
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 30 юли 2015 11:37

Не знам дали някой вчера е гледал Слави Трифонов, но мисля че Септември трябва да го подкрепим, за да се измете това чудовище, което се е вплело във властта и да няма такива хора, които са изпаднали в такава немилост.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 юли 2015 11:41

Ужас, да не дава Господ. :( Никой не заслужава такова нещастие.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Se7en
Контакти:

Мнениеот Se7en » 30 юли 2015 13:55

W84me написа:Аз помогнах с малко, помогнете и вие...

Така се прави. С приказки не става, действия е важно да има!
In a time of deceit telling the truth is a revolutionary act.
― George Orwell

dido1302
Контакти:

Мнениеот dido1302 » 30 юли 2015 14:04

ss1914 написа:Не знам дали някой вчера е гледал Слави Трифонов, но мисля че Септември трябва да го подкрепим, за да се измете това чудовище, което се е вплело във властта и да няма такива хора, които са изпаднали в такава немилост.

Имам чувството, че някои хора са малоумни и много държат да политизират абсолютно всяка тема, дори и такива, в които държавата няма никакво отношение. Понякога така се случва в някои семейства, че хората се разделят и разболяват. Децата са принудени да преживяват всичко това и това неминуемо се отразява на живота им. Аз съм сигурен, че всеки който може ще помогне на семейството, защото хората у нас помагат изключително много, когато са сигурни, че помощта им ще бъде от полза и няма да бъдат измамени. Не виждам къде в тази история правиш връзка със Слави Трифонов и моментната власт. Нали не очакваш, че при следващата власт, която и да е тя, болните, бедните и нещастните ще изчезнат ? Толкова ли е трудно да не разваляме всяко хубаво нещо, което може да се случи, заради нашите лични комплекси.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 юли 2015 14:10

ss1914 написа:Не знам дали някой вчера е гледал Слави Трифонов, но мисля че Септември трябва да го подкрепим, за да се измете това чудовище, което се е вплело във властта и да няма такива хора, които са изпаднали в такава немилост.

Много си прост !

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 30 юли 2015 15:31

loko1 написа:13-годишно дете гледа само болната си майка, съобщи Нова телевизия. 36-годишна жена от Дупница се бори с онкологично заболяване. Незабравка Боткова има тумор на шийката на матката и от няколко месеца е на легло след сгрешена диагноза. Лечението на младата жена трябва да продължи, а парите не стигат.

„Боря се, гледам да съм позитивна, да не се отчайвам. Все пак имам две дечица... Няма кой да се грижи за тях", споделя жената.

Детето казва, че телефона постоянно е в ръката му, за да е на линия да помогне на майка си.

Въпреки болките, не болестта тежи на Незабравка, а това че тя е в тежест на семейството си. По-малкия й син живее при баба си в друг град, а таткото работи денонощно, за да покрива разходите за лечението й.

За друго не остава. Но семейството не се оплаква, а благодари на хората, които им помагат.

За да продължи напред, младата жена трябва да продължи да се лекува. От телевизията публикуват следната дарителска сметка:

IBAN: BG88PIRB73851713008400

BIC: PIRBBGSF

НЕЗАБРАВКА ЙОРДАНОВА БОТКОВА

http://news.ibox.bg/news/id_476928432

Браво на момчето с малко, но ще помогна.

И аз...................
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 юли 2015 17:22

И ако Слави не е говорил за нещо свързано с първата публикация в темата защо пишеш това?
Последна промяна от Betchualeng Arnaikem на 30 юли 2015 18:06, променено общо 1 път.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Свободна зона”