През последните 7-8 години, а може би и повече България е заливана от турски сериали.
Какво е мнението ви за тези забележителни истории, които подобно на кариатиди крепят зрителския рейтинг на родните телевизии?
Гледате ли турски сериали, колко сте изгледали до момента и кои са били те?
Нека да бъдем честни, защото почти всеки, който попиташ дали гледа турски сериали инстинктивно отговаря нещо от рода на: ''Пф ти лууд ли си, мноо ясно, че не.'' и така нататък, а вече не знам колко години под ред в прайм тайма на най-гледаната българска телевизия се въртят турски сериали.
Смешно е да се твърди, че ги гледат само пенсионерите и така нататък...
Домът на турските сериали!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Домът на турските сериали!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Re: Домът на турските сериали!
HoUs4oOL написа:През последните 7-8 години, а може би и повече България е заливана от турски сериали.
Какво е мнението ви за тези забележителни истории, които подобно на кариатиди крепят зрителския рейтинг на родните телевизии?
Нека да бъдем честни, защото почти всеки, който попиташ дали гледа турски сериали инстинктивно отговаря нещо от рода на: ''Пф ти лууд ли си, мноо ясно, че не.'' и така нататък, а вече не знам колко години под ред в прайм тайма на най-гледаната българска телевизия се въртят турски сериали.
Моят телевизор не лови БТВ, НОВА, и Диема Фемъли, както и Планета и ФЕН

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Балкански Орел
- Контакти:
Аз не съм гледал нито един епизод на турски сериал, имало 2-3 случя когато съм бил на маса на гости и домакините са пуснали някоя такава помия.
Приятелите ми също не гледат турски сериали.
Телевизора го ползвам само за спорт и БТВ Комеди.
Единствено БТВ Комеди гледам от нашите "известни медии" понякога новини и това е.
Приятелите ми също не гледат турски сериали.
Телевизора го ползвам само за спорт и БТВ Комеди.
Единствено БТВ Комеди гледам от нашите "известни медии" понякога новини и това е.
[center]Levski & Lazio[/center]
- Долно уйно
- Контакти:
HoUs4oOL написа:През последните 7-8 години, а може би и повече България е заливана от турски сериали.
Просто бизнес, какво се търси на пазара, това ще се предлага.
Ако днес има търсене от портокали, няма да предлагаш брокули.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Никакви сапунки не гледам,било то турски,руски,албански или арменски!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Хоусчо никога няма да се научиш да задаваш въпроси
Питай в даден сериал какво се станало щото си изпуснал последната серия и ще разбереш кой го гледа 

[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Индийските са по-яки!

всичко по БТВ от 20,00 ч, от началото на филма ПЕРЛА до ден днешен съм гледала .Да не изброявам че са много ЛИСТОПАД-ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ-ВРЕМЕТО ЛЕТИ-МЕНЕХШЕ И ХАЛИЛ-СЕВЕРА И ЮГА-МЕЧТАТЕЛИ -МИЛОСТ -ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ и др.Всичко ми харесва като няма български филми правени по дадена книга ще се гледа друго . 

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
mimi29 написа:всичко по БТВ от 20,00 ч, от началото на филма ПЕРЛА до ден днешен съм гледала .Да не изброявам че са много ЛИСТОПАД-ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ-ВРЕМЕТО ЛЕТИ-МЕНЕХШЕ И ХАЛИЛ-СЕВЕРА И ЮГА-МЕЧТАТЕЛИ -МИЛОСТ -ЕДНА ЛЮБОВНА ИСТОРИЯ и др.Всичко ми харесва като няма български филми правени по дадена книга ще се гледа друго .
Всеки има право да няма вкус, а при теб е двойно-харесваш турски боклуци и Левски. Само не ми е ясно как ги съчетаваш двете

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Никога не съм гледал и не бих гледал. Неприятни са ми като цяло, най-вече заради ритмите в тях. Същото се отнася и за индийските сериали. Иначе нямам нищо против културния обмен с други страни (в т.ч. и с Турция и Индия). С интерес бих гледал някой комерсиален комедиен сериал от Япония, Корея и Китай например. Има и толкова много европейски страни, до чиято музика и кино не сме се докосвали, а върху това по-сериозно трябва да се замислят някои подчовеци, дерибействащи по медиите.
Колкото до това кой ги гледа според мен не са само пенсионерите. Радват се на широка популярност и сред младата аудитория от женски пол, която проявява не по-малък интерес и към реалити бозите.
Колкото до това кой ги гледа според мен не са само пенсионерите. Радват се на широка популярност и сред младата аудитория от женски пол, която проявява не по-малък интерес и към реалити бозите.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!