Проф. Вучков спретна скандал в тв студио

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Проф. Вучков спретна скандал в тв студио

Мнениеот boabbb » 23 окт 2014 12:57

Голям скандал си спретнаха в TV7 колоритният проф. Юлиан Вучков се нахвърли на известния с антикомунстическата си реторика журналист Георги Жеков, докато си сменяха местата в студиото.
Вучков застъпи след изявата на предишния коментатор - Георги Жеков. Острите и несдържани думи на Жеков явно извадиха извън релси професора и той му се нахвърли лице в лице. "Ще ми лъскаш обувките. Виж как си се облякъл, мърльо!", изригна Вучков. Жеков не остана по-назад и му отвърна с "Изрод!", а отзад се чу как служителите в телевизията възклицават: "Ле, лееей".
След края на директния сблъсък водещата опита да укроти положението с думите "Недейте така, професоре", но получи следния отговор: "Айде, моля ти се. Ти ще ми казваш какво да говоря... Каквото искам, това ще говоря. Това е фашист, бе! Не ви ли е срам да го каните в студиото?"

Източник: [offtopic]http://fakti.bg/show/117795-prof-vuchkov-spretna-skandal-v-tv-studio?utm_source=mobilebg&utm_medium=link&utm_campaign=firstpage[/offtopic]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TRerSQDe1Bo[/youtube]

Жеков си намери майстора, май :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

haha

Re: Проф. Вучков спретна скандал в тв студио

Мнениеот haha » 23 окт 2014 13:15

Браво на Вучков! Олигофрени като Жеков не заслужават друго отношение.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 23 окт 2014 13:16

Георги Жеков ми напомня на крокодила Гена - грозен е и мирише. Ако бях по-млад, щях да му ударя една плесница, за да се опомни.
Толстолоб, на теб съм роб.

haha

Мнениеот haha » 23 окт 2014 13:18

shumkar_44 написа:Георги Жеков ми напомня на крокодила Гена - грозен е и мирише. Ако бях по-млад, щях да му ударя една плесница, за да се опомни.

Петър Стоянов те изпревари, на Жеката още му кънти празната тиква. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 23 окт 2014 13:36

Принципно другарят Жеков е прав за комунистите, но разсъжденията и поведението му са напълно сектантски и фанатични, типични за неправославен християнин, какъвто е самият той. Същият като него е и другарят Георги Ифандиев.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 23 окт 2014 13:53

Стоянов не е по-добър. Той е просто кон със зъби като Стоунхендж.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 окт 2014 13:58

Тези и двамата са за камерите, ама бих казал, че за Жеков има малка надежда, а тоя дърт зомбар си е спрял отдавна.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 окт 2014 14:00

boabbb написа:Голям скандал си спретнаха в TV7 колоритният проф. Юлиан Вучков се нахвърли на известния с антикомунистическата си реторика журналист Георги Жеков, докато си сменяха местата в студиото...

Един идиот се нахвърлил върху друг идиот... :lol: Иначе епитетите и квалификациите, които си разменят, са общо взето верни... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 23 окт 2014 14:02

Юлиан Вучков е комунистически престъпник и изрод който лиже задника на комунистическите водещи само и само да го вземат в някоя телевизя или в някое предаване и неговото място е в затвора!Всички телевизии , радиа и вестници са в кървавите ръце на комунистическите престъпници!Аз не съм фашист , аз съм монархист по убеждения!Фашисти са комунистическите престъпници!Мястото на този комунистически престъпник е в затвора!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 23 окт 2014 14:03

Безкомпромисен написа:Юлиан Вучков е комунистически престъпник и изрод който лиже задника на комунистическите водещи само и само да го вземат в някоя телевизя или в някое предаване и неговото място е в затвора!Всички телевизии , радиа и вестници са в кървавите ръце на комунистическите престъпници!Аз не съм фашист , аз съм монархист по убеждения!Фашисти са комунистическите престъпници!Мястото на този комунистически престъпник е в затвора!
Бог да пази България от комунисти!

Ти не си никакъв монархист,ти си луд :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”